Gençliğimiz basitleştirilemez!

Okuduğunuz haber
SARIKAYA'DA AÇIKEL ETKİSİ!

İbiş enerjisiyle sahada

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sarıkaya'da Açıkel etkisi!

Sarıkaya'da Açıkel etkisi!

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, Sarıkaya'da Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı. Açılışa ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi, Belediye Başkanı Ömer Açıkel'in başarısının bir göstergesi olarak algılandı.

SİYASET      02 Mayis 2023 - 23:16     0

Sarıkaya'da Açıkel etkisi!

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef'in katılımıyla Sarıkaya’da gerçekleşen Seçim İletişim Merkezi açılışına Sarıkayalıların ilgisi yoğun oldu.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel; "Sarıkyalı hemşehrilerinden cumhur ittifakı ve MHP’ye destek vermesini istedi. Başkan Açıkel, “Cumhurbaşkanlığında oylarınızı cumhurbaşkanımıza, milletvekilliğinde ise oylarınızı MHP’nin kıymetli adaylarına vermenizi talep ediyoruz” dedi.

MHP Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef ise Sarıkaya’nın her zaman MHP’ye güç ve yetki verdiğini hatırlatarak bu seçimlerde de parlamentonun MHP’siz kalmaması gerektiğini belirtti.

Türkiye’nin yükselişinden rahatsız olan şer odaklarının bir araya gelerek mecliste güçlü bir grup oluşturma gayretinde olduklarını ifade eden Milletvekili Adayı Ethem Sedef, “Yozgatlı hemşerilerimiz bu duruma seyirci kalmayacaktır. Elbette MHP’ye güç ve destek vererek Türkiye’nin sigortası MHP’nin elini parlamentoda güçlendirecektir” diye konuştu.

Sedef, ilçede köy ve mahalle muhtarları ve STK temsilcileriyle de bir araya gelerek muhtar ve STK temsilcilerinin talep ve sorunlarını dinledi. Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, ilçeye bağlı belde ve köyleri de ziyaret etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor