Sarıkaya'da Açıkel etkisi!

Okuduğunuz haber
İBİŞ ENERJİSİYLE SAHADA

MHP'den mitinge davet

Anasayfa   /    Siyaset    /    İbiş enerjisiyle sahada

İbiş enerjisiyle sahada

AK Parti'nin en genç adaylarından biri olan ve Yozgat Milletvekili 4. sıra adayı olan Yusuf İbiş, gençliği ve enerjisiyle seçim çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET      03 Mayis 2023 - 14:36     1

İbiş enerjisiyle sahada

Yozgat merkez başta olmak üzere ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan İbiş, seçmenlerden destek istiyor ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletirken 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için çabalıyor.

Yusuf İbiş, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özel ve diğer parti üyeleriyle birlikte saha çalışmalarına devam ediyor ve "Durmamız, yorulmamız yok, yola devam ediyoruz" diyor. Sempatik kişiliği ve güler yüzüyle vatandaşların gönüllerine dokunan İbiş, "Tarihi bir seçim için hazırlanıyoruz. Yozgat'ımız ve ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bazı geceler 2 saat uykuyla yetinmek zorunda kalıyoruz ama bu kutsal göreve hizmet etmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın samimi yaklaşımı ve ilgisi moral ve motivasyonumuzu arttırıyor. Ülkemizin ve Yozgat'ın daha da gelişmesi ve kalkınması için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğine ve AK Parti kadrolarının yönetimde olmasına ihtiyacımız var" dedi.

İbiş, seçilmesi halinde tüm mesaisini şehri ve vatandaşları için harcayacağını, 14 Mayıs'taki seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçileceğini ve mecliste daha güçlü bir şekilde AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın temsil edileceğini umduğunu söyledi. 14 Mayıs'a kadar adayları ve tüm teşkilatlarıyla sahada çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kamil
kamusal alanlara afişlerini asarak zarar veren, siyaseti üniversiteye kadar sokan birisi.
12 Ay önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor