İftar Topu geleneği yaşıyor

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLAR EL ÜSTÜNDE

Köse'den Ramazan kutlaması

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyonlar el üstünde

Şampiyonlar el üstünde

Belediye Başkanı Celal Köse, 6.Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan iki bayan sporcuyu makamında kabul etti.

SPOR      13 Nisan 2021 - 15:40     0

Şampiyonlar el üstünde

Belediye Başkanı Celal Köse, 6.Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü sporcuları, 55 kilo genç bayanlarda Avrupa Kupa Şampiyonu olan Betül Zararsız ve 65 kilo büyük bayanlarda Avrupa Kupa 3'ncüsü olan Buse Deniz’i makamında ağırladı. Antrenörlerinin de hazır bulunduğu ziyarette başarılarından dolayı sporculara Yozgatlı hemşerilerimizin duyduğu gururu ve onuru ileten Başkan Celal Köse, “Sporcularımızın hedefi büyük. Ulaşacakları tüm hedeflerde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor