Oktay Başkent'ten aday

Okuduğunuz haber
MİNAR KENDİNDEN EMİN

Herşey İYİ olacak

Anasayfa   /    Siyaset    /    Minar kendinden emin

Minar kendinden emin

Ak Parti’nin aday adayları arasında listeye girmesi beklenilen güçlü isimlerden biri olan Av. İskender Minar Gazetemiz Merkezi’ni ziyaret etti.

SİYASET      23 Mart 2023 - 17:30     0

Minar kendinden emin

Ak Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Av. İskender Minar, adaylık sürecini ve son gelişmeleri Gazetemiz Merkezi’ne yaptığı ziyarette değerlendirdi. 2018 yılında AK Parti’den dördüncü sıra adayı gösterilen ancak bu dönem sıralamada çok daha iyi bir yerde bulunmasına kesin gözüyle bakılan Minar, kendilerinin herhangi bir makam mevki peşinde olmadığını, milletine hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.

Ak Parti’nin aday adayları arasında listeye girmesi beklenilen güçlü adaylar arasında bulunan Av. İskender Minar, Gazetemiz Merkezi’ni ziyaret etti.

YOZGAT ÇOK İYİ BİLİYORUM

Gazetemiz Sahibi Bilal Yeşilkaya ile bir süre görüşen ve teşkilatlar bazında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Minar, Yozgat’ı ve Yozgat insanını çok iyi tanıdığını söyledi. Listeye girmeleri ve seçilmeleri halinde hizmet için çalışacaklarını ve Yozgat’ı her alanda AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımlara paralel olarak daha ileriye götürmek için çaba sarf edeceklerini belirten Minar, gelişme konusunda altyapının hazır olduğunu söyledi.

YATIRIM İÇİN UYGUN ALTYAPI MEVCUT

Mesleki eğitimin önemine dikkat çeken ve bu alanda yatırımların yapılmasının, yaşanılan deprem felaketi ve büyük illerdeki sıkışmışlığın ardından Yozgat’a gelmesi muhtemel sanayi yatırımları için eleman ihtiyacını karşılayacağını belirten Minar, ayrıca jeotermal sıcak su alanında da ciddi bir potansiyele sahip olunmasının gelecekteki getirilerine dikkat çekti. Yapılan yatırımlara ek olarak yatırımcıların bölgeye çekilmesi halinde Ankara gibi büyük bir şehirden, sağlık turizminin değerini bilen birçok insanın Yozgat’a çekilebileceğini dikkat çeken Minar, hızlı tren ve havaalanı yatırımlarının bu manada büyük öneme haiz olduğuna vurgu yaptı.

MUHAFELET SİYASETİ BİLMİYOR

Muhalefetin siyaseti bilmediğini, vatandaşın da bunu gördüğünü ve 22 yıldır ülkeye önemli hizmetleri bulunan Ak Parti’le olan teveccühünü bir kez daha göstereceğini iddia eden Minar, “Halkımız yıllardır ülke üzerinde oynanan birçok oyunu bozmuş ve istikrara oy vermiştir. Bu seçimde de Allah’ın izniyle 'Türkiye için hemen şimdi' diyerek yola çıkan ve deprem felaketinin izlerini sileceğine inanılan Partimize desteğini gösterecektir” dedi.

Teşkilat temayül yoklamasına katılacak tüm adaylara başarılar dileyen İskender Minar, Teşkilat üyelerinin kime oy kullanacağını çok iyi bildiğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor