Minar kendinden emin

Okuduğunuz haber
HERŞEY İYİ OLACAK

Akın DELEGEYE güveniyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Herşey İYİ olacak

Herşey İYİ olacak

İYİ Parti’de liste şekillenirken, sıralamada en üstte olma hedefiyle yola çıkan ve tecrübesi, bilgi birikimi ve projeleri ile dikkat çeken isimlerden biri olan Yaşar Erdem, milletvekili seçilmesi halinde Yozgat’ın makus talihini tersine çevirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

SİYASET      24 Mart 2023 - 14:00     1

Herşey İYİ olacak

İYİ Parti aday adayı Yaşar Erdem, seçimler için iddialı açıklamalar yaptı. Ülkeyi kötü yöneten iktidarın artık miadının dolduğuna dikkat çeken Erdem, aday olmasının nedenlerini aktardı. Siyasetin bir araç olduğunu, bu nedenle ana amaçlarının hizmet olduğuna vurgu yapan Erdem, “Benim için siyaset, Cumhuriyetime ve milletime olan borcumu ödemenin aracı. Hedefim ülkem için projeler üretmek, insanlarımıza dokunmak, milletimin gurur duyacağı bir siyasetçi olmak. Çocuklarıma bırakacağım en güzel, en onurlu miras işte bu" diye konuştu.

İYİ Parti’de liste şekillenirken, sıralamada en üstte olma hedefiyle yola çıkan ve tecrübesi, bilgi birikimi ve projeleri ile dikkat çeken isimlerden biri olan Yaşar Erdem, milletvekili seçilmesi halinde Yozgat’ın makus talihini tersine çevirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

GERİ KALMIŞLIK KADER OLMAMALI

Yozgat’ın sorunlarını bilmeyen, vatandaşın derdiyle hemhal olmayan, seçildikten sonra memleketlerine gelmeyen isimlerin bu şehre katkısının olamayacağına vurgu yapan Erdem, Partilerine artı değer sağlayacak, sandığa gidildiği zaman oy getirecek isimlerle seçime gidilmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Kendisine her konuda güvendiğini, yıllardır üst seviyede yöneticilik yapması hasebiyle de koordinasyon, proje hazırlama konusunda uzman olduğunu belirten Erdem, Yozgat için geri kalmışlığın bir kader olmadığını söyledi. İktidara en fazla oy veren bir il olmasına rağmen göç, istihdam sorununu çözemeyen, yatırım alma konusunda talihsiz bir şehir konumundan kurtulamayan Yozgat’tan öğrencilerin gitmesinin ardından şehir ekonomisindeki kırılganlığı gözlemenin mümkün olduğuna işaret eden Erdem, “Türk siyasetinde böylesine önemli isimleri olan, ülke yönetiminde söz sahibi olan bir İl’in ekonomisinin kaderi öğrencilere bırakılamaz. Biz milletvekili olduğumuz zaman, Yozgat için neleri yapabileceğimizi, olmaz denilen neleri başaracağımızı göstereceğiz” dedi.

“AKŞENER'İN ÖNDERLİĞİNDE

TARİH YAZACAĞIZ”

Erdem, “Türkiye'nin ikinci yüzyılında yapılacak olan en önemli seçimde, partimizin projelerini bir bir anlatmak ve vatandaşlarımız için en iyisini yapmak adına çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımızla bir olup, daha iyisini nasıl yapabiliriz birlikte konuşacağız, birlikte başaracağız. Bu yol uzun ve meşakkatli bir yol. Ve iyiliğe çıkan her yolda zorlu adımlar olacaktır. Biz bu yolları bizlere gönül vermiş binlerce vatandaşlarımızla birlikte aşacağız. Yozgat’ı daha ileriye taşımak, Türkiye'yi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği "muasır medeniyetler" seviyesine çıkarmak için canla başla çalışacağız. Cesurlar Hareketi, bir İyilikle başladı ve zaferle taçlanacak. Cesurlar hareketinin başarıya ulaşması için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener'in önderliğinde birlikte tarih yazacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kolay Gelsin hayırlı olsun kardeşim
1 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor