Yatırım çıkarması yakında

Okuduğunuz haber
MİLLET BAHÇESİ BİTSİN TALİMATI

Bir ayağı Başkent'te

Anasayfa   /    Güncel    /    Millet Bahçesi bitsin talimatı

Millet Bahçesi bitsin talimatı

Cumhurbaşkanı Başkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Belediye Başkanı Celal Köse ile görüşmesinde Millet Bahçesi'nin bitirilmesi talimatını verdi.

GÜNCEL      22 Subat 2022 - 18:33     0

Millet Bahçesi bitsin talimatı

Yozgat’ta devam eden projelerin bitirilmesi için Başkent Ankara’yı mesken tutan Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü. Yozgat'a ve Yozgatlıya hizmet için yürütülen çalışma ve projelerin masaya yatırıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Millet Bahçesi yapımının 2022 yılı içinde tamamlanması için tüm şartların zorlanması talimatını verirken, bilhassa Yozgatlı gençlerin dört gözle beklediği kütüphane inşaatının Yozgat Belediyesi’nin de vereceği destek ile bir an önce başlanması için gereğinin yapılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Belediye Başkanı Celal Köse ile Milletin Evinde bir aya geldi. Gerçekleşen ziyarette Yozgat'a ve Yozgatlıya hizmet için yürütülen çalışma ve projeler masaya yatırıldı.

OKTAY TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile gerçekleşen görüşmede ilk olarak Yozgat Millet Bahçesi'nin yapım konusu görüşüldü. 2022 yılı içerisinde tamamlanması için gereken çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıldı. Özellikle Yozgatlı gençlerin ihtiyacına cevap verecek olan Kütüphane İnşaatının da bir an önce tamamlanması adına yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.  

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Millet Bahçesi yapımının 2022 yılı içinde tamamlanması için tüm şartların zorlanması talimatını verirken, bilhassa Yozgatlı gençlerin dört gözle beklediği kütüphane inşaatının Yozgat Belediyesi’nin de vereceği destek ile bir an önce başlanması için gereğinin yapılmasını istedi.

ANKARA TSO YOZGAT’A ÇIKARMA YAPACAK

Kabul sırasında, kendisi de Yozgatlı olan Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir'i arayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yapılan görüşmeler sonucunda Başkan Özdebir'in, beraberinde yönetim kurulu ve yatırımcıların bulunduğu kalabalık bir heyetle birlikte, başta hali hazırda altyapı çalışmaları tamamlanmış olan Yozgat Bozok OSB’de ve sonrasında tüm Yozgat genelinde yatırım imkânlarını yerinde incelemek üzere mümkün olan en kısa süre içinde Yozgat'ı ziyaret edilmesi hususunda mutabık kalındı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor