Asayiş berkemal

Okuduğunuz haber
YATIRIM ÇIKARMASI YAKINDA

Millet Bahçesi bitsin talimatı

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Yatırım çıkarması yakında

Yatırım çıkarması yakında

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın görüştüğü kendisi de Yozgatlı olan Ankara Ticaret Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Yönetim Kurulu üyeleri ve yatırımcılarla Yozgat'a gelecek.

EKONOMİ      22 Subat 2022 - 18:18     0

Yatırım çıkarması yakında

Yozgat’ın ekonomik açıdan gelişmesi, istihdamın arttırılması, yerli ve yabancı yatırımcıların kente getirilmesi için göreve geldiği günden itibaren çok ciddi çalışmaların yapılmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bu konudaki hassasiyetini bir kez daha ortaya koydu. Oktay’ın kendisi de Yozgatlı olan Ankara Ticaret Odası Başkanı Başkan Özdebir’le yaptığı görüşme sonrasında  Yozgat’a gelecek olan ASO Yönetim kurulu üyeleri ve yatırımcıların, Yozgat Bozok OSB’de ve sonrasında tüm Yozgat genelinde yatırım imkânlarını görme imkanı bulacakları ziyaretlerin önemli yatırımları beraberinde getirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat’ın ekonomik açıdan gelişmesi, istihdamın arttırılması, yerli ve yabancı yatırımcıların kente getirilmesi için 2019 yılı Kasım ayında büyük beklentilerle yapılan işadamları toplantısına ek olarak birçok önemli girişimlerini sürdürüyor.

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLDU

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde istihdamın artması, uzun yıllar sonra 6 fabrikanın temelinin atılması, 3’ünün açılmasına, işadamları ile yapılan toplantı sonrasında verilen sözlerin takipçisi olarak zemin hazırlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, çok daha büyük yatırımların memleketine gelmesi için önemli bir adım daha attı. Belediye Başkanı Celal Köse ile yaptığı görüşme sırasında kendisi de Yozgatlı olan Ankara Ticaret Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir’i arayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat’a önemli katkılar sağlaması beklenilen ziyaret konusunda Özdebir ile mutabık kaldı.

ANKARA TSO VE İŞADAMLARI

YOZGAT’A GELECEK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’la yapılan görüşme Başkan Özdebir'in, beraberinde yönetim kurulu ve yatırımcıların bulunduğu kalabalık bir heyetle birlikte, başta hali hazırda altyapı çalışmaları tamamlanan Yozgat Bozok OSB’de ve sonrasında tüm Yozgat genelinde yatırım imkânlarını yerinde incelemek üzere mümkün olan en kısa süre içinde Yozgat'a geleceği açıklandı. Teşvikler konusunda oldukça şanslı iller arasında bulunan Yozgat’ın avantajlarını yerinde görme imkanı bulacak ASO Heyetinin ve yatırımcıların ziyaret sonrasında yatırım konusunda atması beklenilen adımların istihdama da önemli katkılar sağlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor