İnşaatlar neden durdu?

Okuduğunuz haber
MASTERLER GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

Basın gözümüz kulağımız

Anasayfa   /    Spor    /    Masterler gönüllerin şampiyonu

Masterler gönüllerin şampiyonu

Şehit Ömer Halisdemir Turnuvası’nda Yozgat ekibi centilmenliği ve futbolu ile yine ön plana çıktı

SPOR      23 Temmuz 2019 - 17:44     0

Masterler gönüllerin şampiyonu

Kurulduğu günden bu tarafa gençlere örnek olmak, aynı zamanda Yozgat’ı yeşil sahalarda temsil etmek, tanıtmak gibi önemli bir misyon üstlenen Yozgat 66 Masterler Derneği, Niğde’de 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir Veteranlar Turnuvası’nda yine zirve yaptı. Centilmenliğinin yanı sıra oynadığı futbolla da hem rakip takımların, hem de organizasyonda görev alan hakemlerin ve komitenin takdirini toplayan Yozgat Masterler, yarı finalde Kayseri Genç Masterler’e yenilerek üçüncülükle yetinse bile gönüllerin şampiyonu olmayı yine başardı.

Niğde’de bu yıl ikincisi düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir Masterler Futbol Turnuvası’na Yozgat ekibi damga vurdu.

ŞEHİT ANISINA TURNUVA

Yozgat 66 Masterler Derneği Futbol Takımı her turnuvada olduğu gibi 15 Temmuz 2016 gecesi bir grup Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde darbeci General Semih Terzi'yi vurarak darbenin seyrini değiştiren Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in anısına düzenlenen Masterler Futbol Turnuvası’nda adından söz ettiren bir görüntü çizdi. 12 takımın katılımı ile Niğde protokolü ile Niğde 51 Mastır takımı arasında oynanan ve şehidin kardeşi Soner Halisdemir’in de forma giydiği gösteri maçıyla başlayan turnuvaya yeni isimlerin de katılımı ile oldukça dinamik bir takımla iştirak eden Yozgat Masterler ilk maçını ev sahibi Niğde Masterler ile yaptı. Şampiyonluğun iki güçlü adayını karşı karşıya getiren ve baştan sona kadar oldukça çekişmeli giden maçta yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen ve son anlarda şanssız bir gol yiyerek geriye düşen ekibimiz uzatma anlarında attığı golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmasına rağmen futbolu ile taraflı tarafsız tüm katılımcıların takdirini kazandı.

FİNALİ KAÇIRDIK

Turnuvaya iştirak ettiği ilk dakikadan itibaren oldukça kolektif hareket eden, tam bir ekip görüntüsü çizen ve turnuvaya iştirak eden tüm paydaşların takdirini kazanan Yozgat ekibi, turnuvanın ikinci maçını Hasandağ Masterler ile yaptı. Baştan sona kadar oldukça üstün bir oyun sergileyen ekibimiz maçı 1-0 kazanırken, son karşılaşmayı da Kayseri Osmanlı Masterler karşısında 4-0 kazanarak gruptan averajla ikinci olarak yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Yarı finalde Kayseri Genç Masterler ile karşılaşan ve yine çok üstün oynayan ekibimiz 4 net gol pozisyondan yararlanamadığı maçı son dakikada yediği golle 1-0 kaybederek turnuvayı üçüncü olarak bitirdi. Nevşehir Masterlerı normal süresi 2-2 biten final maçında penaltılarla saf dışı bırakan Kayseri Genç Masterler’ın şampiyonluğa ulaştığı turnuva şehirler arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesine de yardımcı oldu. Turnuva kupa töreni ve katılan takımların toplu resim çekinmeleri ile sona erdi.

Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü ve Niğde 51 Masterler Kulübü turnuvanın başından sonuna kadar katılımcı takımlara yaptığı ev sahipliği ile alkış topladı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor