Kral Bursa'da

Okuduğunuz haber
İNŞAATLAR NEDEN DURDU?

Masterler gönüllerin şampiyonu

Anasayfa   /    Siyaset    /    İnşaatlar neden durdu?

İnşaatlar neden durdu?

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, inşaatı devam eden Yozgat Hızlı Treni, Kapalı Ceza Evi ve diğer kamu inşaatlarının akıbetini Meclis gündemine taşıdı.

SİYASET      17 Temmuz 2019 - 18:54     0

İnşaatlar neden durdu?

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, inşaatı devam eden Yozgat Hızlı Treni, Kapalı Ceza Evi ve diğer kamu inşaatlarının akıbetini Meclis gündemine taşıdı. Müteahhitlerin inşaatları yarım bırakmasının Yozgat esnafına da büyük darbe vurduğuna değinen Keven, akıbetleri hakkında Yozgat kamuoyuna gerçek bilgilerin verilmesini istedi.

Ali Keven TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alarak "Yozgat'ta yapımı devam eden kapalı cezaevi, adalet eğitim merkezi, diyanet eğitim merkezi inşaatlarının akıbeti nedir? Bu inşaatlar neden durdurulmuştur? İnşaatı yapan müteahhit firmaların inşaatı yarım bırakması ve şantiyeyi kapatması hem çalışanları hem de Yozgat esnafını ve ekonomisini sıkıntıya sokmaktadır. Bu inşaatların ödenek durumu nedir? Yozgat'ta devam eden inşaatların 2019 yılı ödenekleri neden tam olarak verilmemiştir?

Ayrıca, Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı ise yaklaşık on iki yıldır devam etmektedir, inşaatın bitiş tarihi devamlı ertelenmektedir. Yozgat, hızlı treni beklemekten bıktı ancak Sayın Cumhurbaşkanı ve siyasiler her seçimde "Hızlı tren yapıyoruz." demekten bıkmadı. İlgili Bakanlıklardan, Yozgat'ta devam eden projelerin ödeneklerinin tahsis edilmesini ve bir an önce hizmete açılmasını talep ediyorum. Lütfen, yarım kalan bu inşaatların akıbetini Yozgat halkına dürüstçe açıklayın, açıklayın ki Yozgatlılar öğrensin." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor