Filenin şampiyonları

Okuduğunuz haber
LİDERİN AFFI YOK

Bektaş'a güvenoyu

Anasayfa   /    Spor    /    Liderin affı yok

Liderin affı yok

Hentbol Birinci Ligi'nde ilk yarıyı zirvede kapatan Bozokspor konuk ettiği Tokat Gençlikspor'u 42-22 mağlup ederek yerini korudu.

SPOR      13 Ocak 2019 - 22:01     0

Liderin affı yok

Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde ikinci yarı Cumartesi günü oynanan maçlarla başladı. İlk yarıyı lider olarak tamamlayan temsilcimiz Yozgat Bozokspor, ikinci yarıya da fırtına gibi girdi. Ligin ilk yarısında rakibini mağlup eden kırmızı siyahlı temsilcimiz rövanşı vermedi. 
Hentbol Erkekler 1’inci liginde liderlik koltuğunda oturan Yozgat Bozokspor, Tokat Gençlik Spor Kulübünü Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda ağırladı. Sivas bölgesinden Mahmut Boyraz ve Ebubekir Boyraz yönettiği karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı gollerle geçti. Kırmızı siyahlı temsilcimiz 5 dakikadan sonra oyun kontrolünü eline aldı. Agresif savunma ve hızlı hücumlarla sonuca gitmeyi başaran kırmızı siyahlılar 20’inci dakikadan sonra farkı açmayı başardı. Müsabakanın ilk yarısı Yozgat Bozokspor’un 16-10 üstünlüğü ile tamamlandı. 
Müsabakanın ikinci yarısında oyunun hakimiyetini tamamen eline alan Yozgat Bozokspor, farkı açmaya başladı. İkinci yarıda kaleye geçen Mert Memiş Özkan kritik kurtarışlar yaparak rakibe gol izni vermedi. 
Müsabakada farkın açılmasıyla birlikte forma şansı bulan genç oyuncular göze girmeyi başardı. Yozgat Bozokspor, Tokat Gençlik Spor Kulübü’nü 42-22 mağlup ederek ikinci yarıya da galibiyetle başladı. 
Yozgat Bozokspor’dan Taha Berk Başakın, Şenol Uğuz ve Dmytro Turchenko, Tokat GSK’dan Mert Özdemir Öztürk Ahmet Buhur sart kart gördü. Yozgat Bozokspor’dan Hamed Vahabi Dizaji, Taha Berk Başakın, Akın Bektaş, Tokat GSK’dan Mert Özdemir, Sedatcan Bektaş iki dakika cezası oldu. 
Müsabakanın en skorer ismi 9 golle Yozgat Bozokspor’dan Dmytro Turchenko oldu. Kırmızı siyahlı takımda Kadir Arı 7 gol kaydetti. Tokat Gençlik ve Spor Kulubü’nden Sedatcan Bektaş takımı adına 6 gol buldu. 
Yozgat Bozokspor, haftaya Aydın PTTspor deplasmanına çıkacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor