Liderin affı yok

Okuduğunuz haber
BEKTAŞ'A GÜVENOYU

Yabana yaşam desteği

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Bektaş'a güvenoyu

Bektaş'a güvenoyu

Yozgat ESKKK seçimli mali genel kurulunda Uğur Bektaş güven tazeledi.

EKONOMİ      13 Ocak 2019 - 22:09     0

Bektaş'a güvenoyu

Yozgat ESKKK seçimli mali genel kurulunda Uğur Bektaş güven tazeledi. Yimpaş AVM Salonu’nda gerçekleştirilen ve kooperatif üyesi 650 esnafın katıldığı genel kurulda konuşan  (ESKKK) Başkanı Uğur Bektaş, finansman sıkıntısı çeken esnaflara Ocak ve Şubat aylarında dağıtılmak üzere 16 milyon TL plasman sağlandığını söyledi.

Yozgat ESKKK seçimli mali genel kurulunda Uğur Bektaş güven tazeledi. Yimpaş AVM Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula kooperatif üyesi 650 esnaf katıldı.

GENEL KURUL YAPILDI

Yozgat İl Ticaret Müdürü İbrahim Akdaş, genel kurul ile ilgili olarak üyeleri bilgilendirdi. Daha sonra genel kurulu yönetmek üzere divan heyeti belirlendi. Muhittin Köksal, İlhami Bakıcı, Yaşar Özayan ve Hüseyin Koç oy birliği ile divan heyetine seçildi.  Genel kurul toplantısında 2017 ve 2018 yılı faaliyet ve denetim kurulu raporları okunup oylandı. Daha sonra 2019 tahmini bütçesi belirlendi.

AÇIK OYLA SEÇİM

Daha sonra yeni yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçildi. Genel kurulda 2019 ve 2020 seçimleri birleştirilerek 2021 yılında yapılması oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetim ve denetim kurulu seçimleri açık oyla gerçekleştirildi. Seçimlerde Uğur Bektaş, Mehmet Gönül, M. Atilla Saygı, Hürriyet Gür ve Murat Nefesli yönetime seçildiler. Osman İçme ve Nuri Tinel ise denetimde görev aldılar.

HER ŞEY ESNAF İÇİN

Yozgat ESKKK Başkanı Uğur Bektaş, kooperatifin asıl sahiplerinin esnaf ve sanatkarlar olduğunu belirterek, hizmet için görev aldıklarını söyledi. Esnafın dert ve sorunlarının çözümü için gayret gösterdiklerine değinen Bektaş, “Sizlerin olduğu yerde bizler varız. Yozgat esnaf ve sanatkarlar kredi kefalat kooperatifine ve yönetimine sahip çıktınız Allah hepinizden razı olsun” dedi.

KREDİ MUSLUĞU AÇILDI

Piyasa şartlarında finansman sıkıntısı çeken esnaflara, Uğur Bektaş’ın girişimleriyle iki ay içerisinde 16 milyon TL kredi dağıtılacak.

Esnaf ve sanatkara yaklaşık 50 milyon lira kredi kullandırdıklarını belirten Bektaş, “2019 yılındaki hedefimiz 100 milyon lira olacak. Biz Yozgat esnaf ve sanatkarına daha nasıl bir fazla krediyi getirir sizlere bunu dağıtırsak biz bunun peşindeyiz. Öncelikle hemşehrimiz olan hem genel başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül beye sonsuz teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar kooperatifimize hiçbir desteğini eksik etmemiştir, bundan sonra desteğini çekmeyecektir. Genel başkanımız Ocak ve Şubat aylarında kullandırılmak üzere 16 milyon TL tutarında plasman sağlamıştır. Yozgat esnafını rahatlatacaktır. Dosyası yapılanlar alacaktır. Bu vesile hepinize hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor