Göreve hazırız

Okuduğunuz haber
KÖSE GÖNÜLLERE OYNUYOR

Marka okul marka eğitim

Anasayfa   /    Siyaset    /    Köse gönüllere oynuyor

Köse gönüllere oynuyor

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, ortak yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini belirterek, gönüllere köprü kurup, Yozgat’a hizmetkar olacaklarını söyledi.

SİYASET      23 Ocak 2019 - 19:08     0

Köse gönüllere oynuyor

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, ortak yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini belirterek, gönüllere köprü kurup, Yozgat’a hizmetkar olacaklarını söyledi. 
AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse seçim çalışmalarına devam ediyor. Gönül belediyeciliği sloganı ile esnaf ziyaretlerini sürdüren Köse, esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 
İnsan odaklı yönetim ve hizmet anlayışını benimseyeceklerinin altını çizen Köse, istişare içerisinde olacaklarını ve sorunları birlikte çözeceklerini kaydetti. Esnaf ve vatandaşlarla bire bir görüşerek samimi diyaloglar kuran Köse, “Gönül belediyeciliği yaparak, gönüllere yollar açacağız. Yozgat’a hizmetkar olacağız” dedi. 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde toplumun her kesimiyle kucaklaşan Köse, hedeflerinin sadece belediyecilik hizmetlerinin olmadığının altını çizerek, gönüllere dokunmak önceliklerinin olacağına dikkat çekti.. 
Köse, “Yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket ederek, Yozgat’ı hep birlikte yöneteceğiz. Yozgat’ı daha yaşanabilir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor