Türk Eğitim-Sen gönüllere dokunuyor

Okuduğunuz haber
KÖSE BAYRAMI İŞARET ETTİ

Çeşka gözardı ediliyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Köse Bayramı işaret etti

Köse Bayramı işaret etti

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Saat Kulesi etrafında başlatılan estetik dönüşüm çalışmalarını Ramazan Bayramı'na kadar tamamlamak istediklerini söyledi.

GÜNCEL      01 Mayis 2021 - 18:39     0

Köse Bayramı işaret etti

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Saat Kulesi’nden Dörtyol’a, yine Saat Kulesi’nden Askerlik Şubesi’ne olan bölümde start alan estetik ve ışıklandırma çalışmalarını yerinde denetledi. Tam kapanma olduğu için esnafın büyük bölümünün işyerlerinin kapalı olduğunu, bunun da ekipleri olumlu yönde etkilediğini belirten Köse, çalışmaları Bayrama kadar bitirerek, şehir vizyonuna uygun yeni bir cadde kazanacaklarını söyledi.

Yozgat Belediyesi’nin Kent Kimliği oluşturmak, ışıklandırması, kaldırımı ile göz alıcı caddeler oluşturmak için başlattığı yenileme çalışmalarının ikinci bölümü hızla sürüyor.

BAŞKAN YERİNDE İNCELEDİ

Saat Kulesi- Dörtyol Kavşağı, Saat Kulesi Askerlik Şubesi arasında tam kapanmayla birlikte start alan estetik dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Celal Köse, Ramazan Bayramı’nı işaret etti. Pandemi dolayısıyla tam kapanma kararı alınmasıyla birlikte Belediye olarak Yozgat’ın kalbi konumundaki Saat Kulesi ve çevresinin daha estetik ve daha güzel bir görünüme kavuşmasını amaçladıklarını belirten Başkan Köse, “Vatandaşlarımızı mağdur etmeden ancak Şehrimize yakışan bir çalışma yapılacak. Bizim tek derdimiz tek amacımız Yozgat’ımıza en iyi en güzel hizmeti sunmaktır. İnşallah yapılan ve yapımı devam eden projelerimizin tamamlanmasıyla şehrimizin  gelişimi ve hemşerilerimizin yaşam standartlarını daha da yükselteceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor