Yozgat Oktay'la hedefi vuracak!

Okuduğunuz haber
KAZANAN YOZGAT OLACAK!

TFF devre dışı!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Kazanan Yozgat olacak!

Kazanan Yozgat olacak!

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Yozgat'a yapılan yatırımların önemine dikkat çekti, iş adamlarının her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

SİYASET      24 Haziran 2020 - 18:46     0

Kazanan Yozgat olacak!

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Yozgat Organize Sanayi Bölgesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın da katıldığı açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada Yozgat’ın kalkınması için yapılan yatırımların taşıdığı öneme dikkat çekti. Özel sektör yatırımcılarının Yozgat’ı kazandırdığı üç yeni işletme ve temeli atılacak altı yeni üretim tesisinin Yozgat'ın ticaret hanesine yazılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sedef,  “Değerli iş adamlarımızın yanında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin ve Yozgat’ımızın hayrına olan her işte üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor