Temiz doğa hareketi

Okuduğunuz haber
İLK ADAY DEMİR

Belediyede sözleşme sevinci

Anasayfa   /    Spor    /    İlk aday Demir

İlk aday Demir

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol İl Temsilciliği’nin bu ay içerisinde yapılacak olan seçimleri öncesinde adaylığını ilk açıklayan isim, halen İl Temsilcilik Yardımcılığı görevini yürüten Alpaslan Demir oldu.

SPOR      10 Agustos 2021 - 23:25     0

İlk aday Demir

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol İl Temsilciliği’nin bu ay içerisinde yapılacak olan seçimleri öncesinde adaylığını ilk açıklayan isim, halen İl Temsilcilik Yardımcılığı görevini yürüten Alpaslan Demir oldu. Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç’un aday olmayacağını açıklamasının ardından başkanlığa talip olduğunu duyuran Demir, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“TFF Yozgat İl Temsilcimiz Mehmet Karakoç’un tekrar il temsilciliği görevine aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte, 2 dönemdir yardımcılığını yaptığım TFF Yozgat İl Temsilciliğine aday olduğumu açıklamak istiyorum. Yardımcılığını yapmaktan onur  duyduğum Mehmet Karakoç’a 3 dönemdir İl temsilciliğinde göstermiş olduğu gayretlerden ve vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederim. 

Azimle ve ilk günkü çalışma şevkimle Yozgat Amatör Futbol Camiası için çalışmaya devam edeceğim.

Kulüplerimiz için sorun değil çözüm üreten, rahatlıkla 24 saat ulaşabildikleri, tarafsız, şeffaf bir yöneticilik anlayışı içerisinde olmak en önemli prensibim olacaktır.

Yozgat Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimiz, TFFHGD Yozgat Temsilciliği, TÜFAD , Yozgat ASKF  ve bütün amatör futbol paydaşları ile uyumlu bir yapı içerisinde çalışarak futbolun bütün yaş ve kategorilerinde çok fazla müsabaka yapma hedefinde olacağım. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yayınlamış olduğu statü,talimatlar doğrultusunda hareket edip, hakkaniyet ilkesinden  ayrılmayacağım.En önemlisi de Amatör Futbol Camiasında içinizden birisi olup, her türlü kulüplerimizin  dertleri ve sorunları ile bizzat ilgileneceğim.

Bu hedefler doğrultusunda şimdiden aday olan ve olacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, kazananın Yozgat Amatör Futbol camiası olacağı bir seçim diliyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor