Amatörde final haftası

Okuduğunuz haber
HEDEF SIFIR ATIK

Seyfi Hocayı kaybettik

Anasayfa   /    Güncel    /    Hedef sıfır atık

Hedef sıfır atık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan’ın Hanımefendi  himayelerinde başlatılan  “Sıfır Atık Projesi”  kapsamında  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ‘Bugünün Çocuklarının Yarının Çocuklarına Bırakacakları Daha Temiz Bir Dünya İçin El Ele Kampanyası kapsamında program düzenlendi.

GÜNCEL      04 Kasim 2019 - 16:00     0

Hedef sıfır atık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan’ın Hanımefendi  himayelerinde başlatılan  “Sıfır Atık Projesi”  kapsamında  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ‘Bugünün Çocuklarının Yarının Çocuklarına Bırakacakları Daha Temiz Bir Dünya İçin El Ele Kampanyası kapsamında Yozgat’ta düzenlenen programda çocuklara çevre konusunda bilinç aşılandı.

Projeye katkı sağlamak amacıyla, Yozgat Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesince,  İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında bulunan çocuklara  çevrenin korunması ve atıkların geri dönüşümüne ilişkin bilincin kazandırılması, daha duyarlı nesiller yetiştirmek , çocuk haklarının toplumun tüm kesiminde hayata geçirilmesi  ve bu kapsamda farkındalığın artırılması hedefi güdüldü.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Tamer, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Kuruluş Müdürü Kamil Kapusuzoğlu, Yaşanabilir Çevre Derneği Başkanı Ahmet Fidan ve  Katı Atık Bertaraf Tesis Müdürü Ayça Durak Yılmaz katılımlarıyla, Yozgat Çamlık Milli Parkı Kent Ormanı çevresinde çöp toplnırken, atıkların sınıflandırılması ve geri dönüşüme etkileri konusunda bilgi alınmak üzere Yozgat Katı Atık Bertaraf Tesisi ziyaret edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor