Cumhuriyet'e hadsizlik yargıda!

Okuduğunuz haber
AMATÖRDE FİNAL HAFTASI

Hedef sıfır atık

Anasayfa   /    Spor    /    Amatörde final haftası

Amatörde final haftası

Yozgat Kenan Yılmaz Birinci Amatör Küme'nin dördüncü haftası oldukça zorlu maçlara sahne olacak.

SPOR      01 Kasim 2019 - 19:12     0

Amatörde final haftası

Yozgat Yusuf Kenan Yılmaz Birinci Amatör Küme’nin dördüncü haftası oldukça zorlu maçlara sahne olacak. İlk iki takım arasında olabilmek için kıyasıya mücadele veren takımların sergilediği performansla ligin son haftasına kadar yarışın devam edeceğinin sinyallerini verdiği ligin en önemli maçında Tuzkayaspor ile B Grubu lideri Yerköyspor kozlarını paylaşacak.

Yozgat Birinci Amatör Küme’nin dördüncü haftası birbirinden zorlu ve takımların sıralamadaki yerini etkileyecek maçlara sahne olacak.

A GRUBU KARIŞIK

Lider Çayıralan Belediyespor’un bay geçeceği A Grubu’nun en önemli maçında 4 puanla üçüncü ve dördüncü sırada bulunan Çamlıkspor ile Çekerek Belediyespor kozlarını Yozgat’ta paylaşacak. Yarın saat 12.00’de Yozgat Dış Sahada oynanacak maçın dışında grupta Yerköy Köseli Bağlarbaşı Belediyespor Akdağmadeni Belediyespor’u, ligde henüz puanı bulunmayan Paşaköy Belediyespor ise Çiğdemlispor’u konuk edecek.

B GRUBU’NDA ZİRVE KAPIŞIYOR

8 takımın yer aldığı B Grubu’nda ise dördüncü hafta tam bir final maçına sahne olacak. Hedeflerini bu sezon mutlak suretle şampiyonluk olarak belirleyen Yerköyspor ile Tuzkayaspor bugün saat 13.00’te Yozgat’ta zorlu bir maç yapacaklar. 9 puanla zirvede yer alan Yerköyspor yerini korumak, Tuzkayaspor ise liderliği rakibinden almak için mücadele edecek. Haftanın diğer maçlarında geçen senelerdeki performansından çok uzakta olan ve henüz puan alamayan Sorgun Gençlikspor sahasında Sarıkaya Belediyespor’u, zirve mücadelesi veren Boğazlıyan Şekerspor Divanlı Gençlerbirliği’ni, Şefaatli Belediyespor ise Sarayspor’u ağırlayacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor