YOSİAD'dan Külliyata tam not

Okuduğunuz haber
FLAŞ İSİMLER YOLDA

Bozokspor Antalya yolcusu

Anasayfa   /    Spor    /    Flaş isimler yolda

Flaş isimler yolda

Yozgat Belediyesi Bozokspor, dış transferde takıma direkt katkı sağlayacak, takımı şampiyonluk hedeflerine ulaştıracak isimlerle masaya oturacak.

SPOR      07 Ocak 2023 - 15:42     0

Flaş isimler yolda

Yozgat Belediyesi Bozokspor Yönetimi, giden isimlerin yerini doldurmak, takımın mutlak şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için çok önemli isimleri kadrosuna katacağı öğrenildi. Teknik ekibin verdiği raporun ardından belirlenen mevkilerdeki eksikliği ortadan kaldırmak için harekete geçen Yönetimin görüştüğü isimlerin yarın başlayacak Antalya kampına gelerek denemeden geçirilmesi bekleniyor.

ANTALYA KAMPINA

KATILACAKLAR

Takımın ikinci yarıda beklenilen çıkışı yapması ve şampiyonluk hedefine ulaşması için kadroya önemli isimlerin dahil edileceği öğrenildi. İlk yarı biter bitmez öncelikle Teknik Direktör Adnan Avcu’nun Kulüp Başkanı Celal Köse’ye isimlerini verdiği oyuncuların Antalya kampına davet edilmesi bekleniyor.

NOKTA ATIŞI İSİMLER

Kulüp Başkanı Celal Köse transferde asla yanlışa düşmek istemediklerini söyledi. Takımın istediği hedeflere gitmesi için önemli isimlerle görüşmelerin sürdüğünü belirten Başkan Köse, “Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Alacağımız isimlerin takıma direkt katkı yapmasına özen gösterirken, takımın mali yapısını da göz önüne almak zorundayız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor