Flaş isimler yolda

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR ANTALYA YOLCUSU
Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor Antalya yolcusu

Bozokspor Antalya yolcusu

Yozgat Belediyesi Bozokspor, ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere yarın Antalya’ya hareket edecek.

SPOR      07 Ocak 2023 - 16:23     0

Bozokspor Antalya yolcusu

Ligin ilk yarısını son haftalarda aldığı yenilgilerle istemediği bir yerde kapatan ancak şampiyonluk iddiası en yüksek takımlar arasında gösterien Yozgat Belediyesi Bozokspor ikinci etap kamp çalışmaları için yarın Antalya’ya hareket edecek. Yozgat’ta ki bir haftalık kampın ardından genel olarak eksikliklerini gideren Bozokspor, Antalya’da yavaş yavaş ligin havasını soluyacak. Yeni gelecek oyuncuların da deneneceği kampın ardından temsilcilerimizden Bozokspor, bu süreçte en az 4 hazırlık maçı oynayacak.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere yarın Antalya’ya hareket edecek.

İKİNCİ ETAP GÜNEY’DE

Ligin ilk yarısının bitiminin ardından kendi tesislerinde toplanarak ilk etap kamp çalışmalarını yapan, bu süreç zarfında belirlenen eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmalara ağırlık veren Yozgat Belediyesi Bozokspor’da bazı oyuncularla yollar ayrıldı. Ancak bazı oyuncuların genel durumunu görmeden karar vermek istemeyen Teknik Direktör Adnan Avcu’nun Antalya kampında isimlerini açıklayacağı oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor.

LİGE BİLENECEKLER

Yozgat Belediyesi Bozokspor yarından itibaren Belek’te başlayacağı kamp çalışmalarında teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar üzerinde duracak. Kişisel hataları en aza indirip, lige en iyi şekilde girmek isteyen Yozgat Belediyesi Bozokspor’un kadrosuna yeni katılacak isimlerin de durumu gözden geçirilecek. Oyuncuların son durumunu gördükten sonra karar verecek olan teknik yönetim, eğer eksiklik görürse bu bölgelere transfer yapılması gündeme gelecek.

HAZIRLIK MAÇLARINDA

EKSİKLİKLER GÖRÜLECEK

Kırmızı Siyahlılar10 gün sürecek Antalya kampında en az 4 hazırlık maçı yapacak. Yüzlerce takımın kamp yaptığı Antalya’da yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek hazırlık maçlarında oyuncuların genel durumu hakkında teknik adamlar ayrıntılı bilgi sahibi olacak. Teknik Direktör Adnan Avcu, idmanların tamamında takım içi rekabeti arttırıcı programlara ağırlık verecek. Yeni transferlerin katılması ile birlikte daha artması beklenilen rekabet, giden oyuncuların yanına ya yenilerini ekleyecek, ya da transfer edilen isimlerin durumları göz önüne alınarak ikinci yarı forma şansı bulacak isimler belirlenecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor