Şampiyonluk elden gitmesin!

Okuduğunuz haber
ESOSA VE DİĞERLERİ!

Ak Parti adayını çekmiyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Esosa ve diğerleri!

Esosa ve diğerleri!

Yozgatspor’un sözleşmeli oyuncusu iken Sinop maçı sonrasında transfer görüşmesi için Yönetimden ve teknik heyetten izin almadan Ukrayna’ya gittiği gerekçesiyle tepki toplayan Esosa’nın döner dönmez yeniden kadroya girmesi de dikkat çekti.

SPOR      06 Subat 2019 - 20:17     0

Esosa ve diğerleri!

Yozgatspor’un sözleşmeli oyuncusu iken Sinop maçı sonrasında transfer görüşmesi için Yönetimden ve teknik heyetten izin almadan Ukrayna’ya gittiği gerekçesiyle tepki toplayan Esosa’nın döner dönmez yeniden kadroya girmesi de dikkat çekti. Sezon başından bu tarafa kadro yüzü göremeyen birçok isim varken normalde ceza alması gereken bir oyuncunun ikinci yarıda da olsa oyuna girmesi, teknik adam kendi oyuncularını kolluyor mu yorumlarını da beraberinde getirdi.

Üst üste alınan iki yenilgi sonrasında şampiyonluk yolunda yakalanan avantajın kaybolmasının ardından oyuncuların performansları ve teknik ekibin oyunculara bakışı da gözler önüne serilmeye başlandı. Takımın en önemli isimlerinin yaptığı ciddi hatalar sonucu yenilen goller ve alınan yenilgiler iyi gitmeyen bir şeylerin olduğu gerçeğini gözler önüne serdi. Esosa’nın yaptığı bu harekete rağmen kadroya girmesinin diğer oyuncularda oluşturacağı rahatsızlığın takıma zarar vermemesi için teknik adamların bundan sonra daha dikkatli olması gerekecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor