Yozgatspor'dan defansa takviye

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLUK ELDEN GİTMESİN!

Esosa ve diğerleri!

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyonluk elden gitmesin!

Şampiyonluk elden gitmesin!

Yozgatspor'un şampiyonluk yolunda yakaladığı avantajı yavaş kaybetmesi, camiada endişeye neden oldu.

SPOR      06 Subat 2019 - 19:30     0

Şampiyonluk elden gitmesin!

Bölgesel Amatör Küme 4’üncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor’un yenilgisizlik serisinin bitmesi, ardından sahasında Çarşambaspor’a da yenilmesi, camiada endişeye neden oldu. İkinci yarının ilk haftasında alınan galibiyet sonrasında en yakın rakibine attığı 8 puanlık farkın bir anda 4’e inmesi, ‘yine mi şampiyonluk elden gidecek’ sorusunu gündeme getirdi.

Yozgatspor’un üst üste aldığı iki yenilgi herkesi endişeye sevketti. 5 sezondur şampiyonluk hasreti ile yanıp tutuşan Kırmızı Siyahlılar’ın eline geçirdiği büyük avantajı eritmeye başlaması, önlem alınması gerçeğiyle yönetimi ve teknik heyeti karşı karşıya bıraktı.

AVANTAJ KAYBOLUYOR

Sezona muhteşem başlangıç yapan, üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa ulaşmasına kesin gözüyle bakılan Yozgatspor, sergilediği performansla taraftarının yüzünü ilk 13 maçta hiç yere eğmedi. 11 galibiyet, 1 beraberlik seriyle 37 puan toplayan, namağlup unvanını Sinop deplasmanına kadar koruyan Yozgatspor için asıl korku Çarşambaspor karşısında alınan yenilgi ile başladı. Geçen sezon şampiyonluğu 1 yenilgi ile elinden kaçıran Yozgatspor’un bu hafta sonu da Amasyaspor deplasmanında yaşaması muhtemel kötü bir sonucun ne gibi sıkıntılara neden olacağının hesap edilmesi gerekecek. İlk yarıda kendi sahasında çok zor anlar yaşadığı maç göz önüne getirildiği zaman Amasyaspor’un kendi sahasında Yozgatspor’u mağlup edebileceği gerçeği endişelerin haklılık payını da arttırdı.

ÜNYE DE DEPLASMANDA

Yozgatspor camiasını tek rahatlatan etken ise şampiyonluk yarışındaki en yakın rakibi Ünyespor’un da kendi sahasında baskılı futbol oynayan Çarşamba deplasmanına gidecek olması gösteriliyor. Buna rağmen Ünye’nin kazanması, Yozgatspor’un beraberliği ya da yenilgisi şampiyonluk yolunda elde edilen avantajın tamamen ortadan kalkmasına neden olacak. Bu nedenle Yönetimin duruma müdahale ederek varsa sıkıntılar bertaraf ederek 5 yıl sonunda şampiyonluk şansının elden kaçmamasını isteyen camia, aksi halde bir istenmeyen senaryonun daha yaşanmasından korkuyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor