Bozokspor Özkan'a emanet

Okuduğunuz haber
DEVA MİTİNGİ YARIN

Festivale dev isim

Anasayfa   /    Siyaset    /    DEVA mitingi yarın

DEVA mitingi yarın

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yarın saat 18.00’de Yozgat mitinginde vatandaşlarla buluşacak. 

SİYASET      12 Agustos 2022 - 17:55     0

DEVA mitingi yarın

Seçimlere oldukça iddialı hazırlanan ve son dönemlerde yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşların daha fazla ilgi gösterdiği partilerin başında gelen Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin Yozgat mitingi yarın saat 18.00’de yapılacak. Cumhuriyet Meydanı’nda Yozgat’ta partilileri ve vatandaşlara seslenecek olan Parti Genel Başkanı Ali Babacan, partilerinin politikaları hakkında bilgi vererek, 2023’te yapılacak olan seçimler için oy isteyecek.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yarın saat 18.00’de Yozgat mitinginde vatandaşlarla buluşacak. 

BABACAN YOZGAT’A GELİYOR

Nüfusu küçük olsa da seçimlerde kullandığı oy’larla Türkiye’nin nabzını belli eden illerin başında gelen Yozgat’ta ilk mitingi Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi düzenleyecek. Önceki seçimlere göre yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeniyle de vatandaşların ilgi gösterdiği partiler arasında bulunan ve bu nedenle önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere çok iddialı hazırlanan Deva Partisi’nin Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenecek olan mitingde Partilerinin politikalarını ve iktidar olmaları durumunda yapacakları icraatları sıralayacak.

YILMAZ’DAN MİTİNGE DAVET

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, “DEVA Partisi ilk mitingini Güneydoğu’da yaptı. İkincisini batıda yaptı. Genel Merkezimiz üçüncüsünü de Orta Anadolu’da Yozgat’ta yapmayı planlıyor. Bu mitingle birlikte 1 buçuk yılda dört kez Genel Başkanımız Ali Babacan’ı ağırlamış olacağız. Genel Başkanımız Ali Babacan, Yozgat’ın, Türkiye’nin bir aynası olduğunu biliyor. Bizim Yozgat İl Başkanlığı olarak yaptığımız çalışmaları biliyor ve burada çok güzel bir miting yapabileceğimizi biliyor. Yozgat’ın ağırlıklı olarak muhafazakar kesim olduğunu biliyoruz. Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda saat 6’da Yozgatlı vatandaşlarımızla buluşacağız. Çok görkemli bir miting yapmayı planlıyoruz.  Biz DEVA olarak 20 tane eylem planı planladık ve şu ana kadar 11 tanesini kamuoyu ile paylaştık.  Genel başkanımızın şöyle bir tabiri var:’ Söz gider yazı kalır’ diye. İlk eylem planımız tarımla alakalı. Mesela çiftçilerimize mazot desteği konusunda ÖTV’yi kaldırıyoruz. Gübreye, tohuma ve yeme yüzde 50 indirim, sulu arazilerimizin elektriğine yüzde 70 indirim ve bankalarda takibe düşen çiftçilerimize 7 sene vade yapılıyor. Üretim noktasında faizi tamamen kaldıracağız. Yüksek Öğrenim eylem planımız var, KYK’lar ile ilgili eylem planımız var, sağlık eylem planımız var, Suriye ile ilgili bir eylem planımız var. En son açıklanan eylem planımız da adil yargı.  Yani biz şu an iktidara gelmeden iktidara geleceğimiz güne her şeyimizi hazır ediyoruz. Türkiye için 1 dakika bile boşa geçireceğimiz zamanımız yok. Genel Başkanımız Yozgat’a önceki geldiğinde hayvancılık organize sanayi sözünü verdi. Bir de gençlerimize imalat konusunda faizsiz kredi hedefleniyor. Makineleri yüzde 50 hibe ile almalarını sağlamayı hedefliyor. Yozgat üzerinde zaman zaman istişarelerde bulunuyoruz.  Yozgat’ın sorunları ve sıkıntıları neyse bir hafta önceden göndereceğiz. Ona göre buradaki vaatlerimizi ve çalışmalarımızı oluşturacağız. Genel Başkanımız da mitingde vaatlerimizi söyleyecek” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor