Başer istifa edecek mi?

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR LİDERLE YENİŞEMEDİ

Uyuşturucuya ağır darbe

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor liderle yenişemedi

Bozokspor liderle yenişemedi

Yozgat Belediyesi Bozokspor Hentbol takımı, ikinci yarının ikinci maçında lider Seyhan Belediyespor ile 27-27 berabere kaldı.

SPOR      22 Ocak 2023 - 17:07     0

Bozokspor liderle yenişemedi

Hentbol Erkekler Birinci Ligi A Grubunda Play-Off mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor, deplasmanda lider Seyhan Belediyespor ile 27-27 berabere kalarak zorlu deplasmanda puan ile dönmeyi başardı. 
Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nin ikinci devresine galibiyet ile başlayıp moral bulan kırmızı siyahlı ekip, ligin ikinci yarısındaki çıkışını sürdürmek için gittiği Ceyhan deplasmanında güçlü rakibi karşısında iyi mücadele ederek bir puanı almayı başardı. Adana Yüreğir Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan taraf temsilcimiz Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor oldu. Rakibi karşısında hem hücumda hem de savunmada ektili olurken müsabakanın ilk yarısını 13-16 önde tamamladı. İkinci yarıda ev sahibi Seyhan Belediyespor oyunda dengeyi kurdu. Aradaki 3 sayılık farkı kapatan Seyhan Belediyespor’un öne geçme çabaları sonuçsuz kalınca müsabaka 27-27 berabere tamamlandı. Ev sahibi Seyhan Belediyespor’da İsmet Çatal attığı 8 gol ile takımının en skorer ismi olurken, temsilcimiz Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor’da ise Muhammed Niyazi Bozkurt attığı 8 gol ile takımının zorlu deplasmandan puanla dönmesinde önemli pay  sahibi oldu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor