Bozokspor liderle yenişemedi

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCUYA AĞIR DARBE

Öğretmene şiddete ortak tepki!

Anasayfa   /    Güncel    /    Uyuşturucuya ağır darbe

Uyuşturucuya ağır darbe

Uyuşturucunun kökünü kazımak için hava destekli operasyonda aranan 41 kişiden 39 gözaltına alındı.

GÜNCEL      23 Ocak 2023 - 14:18     0

Uyuşturucuya ağır darbe

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 'Kökünü Kurutma' operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat polisleri katılırken, polis helikopterinin de havadan destek verdiği görüldü. 

AW810148_04

Operasyon kapsamında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaret suçundan 23 kişi, Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan ise 18 şahıs olmak üzere toplamda 41 şahsa yönelik operasyon düzenlendi.

AW810148_01

 

Eğitimli köpeklerin de yer aldığı aramalarda 150,47 Gr Metamfetamin, 170,24 Gr Esrar, 237 Adet Sentetik Ecza, 141 Adet Extacy, 3 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 2 Adet Ruhsatsız Tabanca ve 109 Adet fişek ele geçirildi.  Gözaltına alınan 39 kişi sorgulanmak üzere Yozgat Emniyet Müdürlüğüne götürülürken 2 şahsın yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor