Okuduğunuz haber
BOZOK DİYARINA KADIN ELİ DEĞSİN

SKM Başkanı İhsan Varol oldu

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bozok diyarına kadın eli değsin

Bozok diyarına kadın eli değsin

Yozgat Ak Parti İl başkan yardımcılığı Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı görevi üstlenen Nurdan Taşarsu Ak Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

SİYASET      14 Mart 2023 - 17:04     0

Bozok diyarına kadın eli değsin

 

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde yine en fazla aday başvusunu alması beklenilen Ak Parti'de ilk kadı aday adayı başvurusunu yaptı.

Yozgat Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Nurdan Taşarsu ve Ak Parti Sarıkaya İlçe başkanı Bülent Doğan, Milletvekililği aday adaylık başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özel'e teslim etti. 

 

 

Bu Aşk Hikayesine katkıda bulunmaya hazırım

Ak Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan Nurdan Taşarsu, Türkiye Yeni Yüzyılında Yeni Türkiye Yeni Yozgat için Bu aşk hikayesine katkıda bulunmaya hazır olduğunu söyledi.
Taşarsu, "Bugün partimizin 7. Olağan il kongresi ile başlamış bulunduğum İl başkan yardımcılığı Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı görevimden istifa ederek, Allah rızası için, şehrimiz ve parti çalışmalarımızla şehrimizi daha da geliştirmeye niyet ederek milletvekili aday adaylığına başvurdum. 2002 yılından bu yana kıymetli ağabeylerimizin şehrimize kazandırdıkları gelişmeler için kendilerine teşekkürlerimi sunarak her başaralı erkeğin arkasından bir kadın gelir diyerek bayrağı bir hanım kardeşleri olarak teslim almaya hazır olduğumu bildirmek isterim. Bozok diyarına bir kadın eli değsin" diye konuştu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor