Bozok diyarına kadın eli değsin

Okuduğunuz haber
SKM BAŞKANI İHSAN VAROL OLDU

Ak Parti'de süre uzatıldı

Anasayfa   /    Siyaset    /    SKM Başkanı İhsan Varol oldu

SKM Başkanı İhsan Varol oldu

AK Parti Yozgat’ta Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı İhsan Varol oldu.

SİYASET      15 Mart 2023 - 18:43     0

SKM Başkanı İhsan Varol oldu

AK Parti Yozgat İli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mehmet İhsan Varol oldu.
14 Mayıs 2023’de yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için AK Parti Yozgat’ta Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, İl Başkan Yardımcısı, İdari ve Mali işler Başkanı Mehmet İhsan Varol getirildi. 
Varol, "Bu görevi tarafıma tevdi eden AK Parti Genel Merkezimize, Milletvekillerimize ve İl Başkanım Yusuf Başer'e ve teşekkür ediyor. 2023 seçimlerinin vatanımız ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sefer bizden, Zafer Allah'tan" dedi.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ise görevlendirmeye ilişkin yaptığı açıklamasında: ”Yozgat’ta kurulacak Seçim Koordinasyon Merkezi SKM Başkanlığı görevine, başkan vekilim Mehmet İhsan Varol getirilmiştir.  Başkanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum “dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor