Müslümansan boykot et!

Okuduğunuz haber
BAYRAMDA SIKI DENETİM

Yeter ki mahsun kalmasınlar!

Anasayfa   /    Güncel    /    Bayramda sıkı denetim

Bayramda sıkı denetim

Ramazan Bayramı boyunca da tam kapanma kapsamında sıkı denetimlere devam edilecek. Özellikle seyahat izin belgeleri tek tek kontrol edilecek.

GÜNCEL      13 Mayis 2021 - 07:07     0

Bayramda sıkı denetim

 

 

Sıkı denetimler sürecek

Ramazan Bayramı boyunca tam kapanma kuralları kapsamında uygulanan sıkı denetimlere ara verilmeksizin devam edilecek. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca tedbirlerin devam ettirileceği bildirilirken, “Salgının seyrinde yaşanan bu olumlu gidişatın sürdürülmesi açısından denetim faaliyetleri, tam kapanma döneminin kalan süresi içerisinde de tüm hızıyla sürdürülecektir” sözlerine yer verildi.

Bakanlığın açıklamasında, Ramazan Bayramını da içine alan süre boyunca şehirlerarası seyahat kısıtlaması ve sokağa çıkma kısıtlamasına dair yürütülen denetimlerde toplam 7 bin 251 kontrol noktasında 95 bin 948 kolluk personeli görev alacağı da ifade edildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00da başlayan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00te tamamlanacak olan tam kapanma dönemi içinde alınan diğer tedbirler gibi sokağa çıkma ile şehirler arası seyahat kısıtlamaların da, salgının seyrinde yaşanan azalma trendine çok ciddi katkı sağladığı belirtildi.

BELGELER SIKI

KONTROL EDİLECEK

Gerek kısmi kapanma gerekse tam kapanma döneminde alınan tedbirlerle 16 Nisan 2021 günü 62 bin 939’a kadar yükselen günlük vaka sayısının 10 Mayıs 2021 günü itibariyle 13 bin 604’e kadar gerilediği vurgulanarak, şu açıklamalara yer verildi:

Salgının seyrinde yaşanan bu olumlu gidişatın sürdürülmesi açısından denetim faaliyetleri, tam kapanma döneminin kalan süresi içerisinde de tüm hızıyla sürdürülecektir. Ramazan Bayramını da içerisine alan bu süre içerisinde; şehirlerarası seyahat kısıtlamasına dair denetimler çerçevesinde; şehirlerarası yollar üzerinde kolluk kuvvetlerince 1167 yol kontrol noktası oluşturulmuş olup, bu yol kontrol noktalarında 16 bin 669 kolluk personeli görev yapacaktır.

Yol kontrol noktalarında görevli kolluk personelince özel araç veya toplu taşıma araçlarıyla şehirler arası seyahat edenlerin ‘seyahat izin belgeleri’ tek tek kontrol edilecek ve seyahat izin belgesi olmadan şehirler arası seyahat edenlerin tespiti halinde gerekli idari yaptırımlar uygulanacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor