Bayram gelmiş neyime!

Okuduğunuz haber
MÜSLÜMANSAN BOYKOT ET!

Bayramda sıkı denetim

Anasayfa   /    Güncel    /    Müslümansan boykot et!

Müslümansan boykot et!

Gazeteniz Yozgat Sonsöz, Müslümanlara yıllardır kan kusturan İsrail'in mallarının alınmamasını öneriyor. Onların Türkiye'ye karşı yaptığı boykot çağrısının aynısını Mübarek Ramazan günü biz onlara karşı uygulayalım ki, gerçekten bu zulme karşı tepkimizi göstermiş olalım.

GÜNCEL      13 Mayis 2021 - 06:55     0

Müslümansan boykot et!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu’nun, Filistinlilere destek veren Türkiye'nin boykot edilmesi çağrısı yapması tam bir aymazlık olarak nitelendirildi. Filistin’de insanlık dramı yaşatan, yıllardır Müslümanlara kan kusturan, Müslümanların ilk mabedine girmesine engel olarak uluslar arası tüm kurulları ihlal eden bir ülkenin Başbakanının oğlunun yaptığı çağrıya Türk halkının en büyük cevabı, İsrail mallarını boykot ederek göstermesi bekleniyor.

İsrail işgali altındaki Doğu Kudüs'te başlayan ve Batı Şeria ve Gazze'ye sıçrayan olaylar sürürken, bunun üzerine bir skandal açıklama İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu’dan geldi. Filistin’de dünyanın gözü önünde yaptıkları zulüm haklıymış gibi, bir de Filistinlilere destek veren Türkiye’nin boykot edilmesi çağrısında bulunulması, bu kadar da olur mu dedirtti.

İSRAİL KAN KUSTURUYOR

İsrail güvenlik güçlerinin sert müdahalesi sonucu yüzlerce Filistinli yaralandı ve aralarında çocukların da olduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail yönetimine tepki gösterip Filistin'e destek çağrısı yaparken, TBMM'de 5 partinin imza attığı ortak bildiride de "Bu zulmü ve hukuk tanımazlığı şiddetle kınıyoruz" denilmişti.

NE DURUYORUZ

Müslümanların ilk Mabedi Mescid-i Aksa’ya girmesini engelleyen, Mübarek Ramazan günlerinde hiçbir kutsala saygısı olmayan İsrail’e karşı artık Müslümanların da beklenilen tepkiyi göstermesi bekleniyor. Marketlerde sayıları oldukça fazla olan İsrail mallarının boykot edilmesi, yaptıkları vahşete verilecek en büyük tepki olacaktır. Aldığımız her bir İsrail malının Müslümanlara mermi olarak, silah olarak geri döndüğünü hiç değilse bu Mübarek günlerde unutmadan harekete geçelim.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor