Sahte evrak operasyonu!

Okuduğunuz haber
BAHÇELİ İTTİFAKI BOMBALADI!

Yozgat'ın yeni yüzü olacak

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bahçeli İttifakı bombaladı!

Bahçeli İttifakı bombaladı!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, geçtiğimiz günlerde 6 muhalefet partisi liderinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği tarihi zirveyi es geçmedi. Partisinin grup toplantısında 6 lidere sert çıkan Bahçeli, "Zillet ittifakı çürümüş ve çözülmüştür. Bölücülük ittifakıdır, PKK ittifakıdır, FETÖ ittifakıdır. Türkiye düşmanlarının ve HDP'nin gözetimi ve denetimi altındadır. 28 Şubat'a gün verilmesi tesadüf değildir" dedi.

SİYASET      15 Subat 2022 - 20:50     0

Bahçeli İttifakı bombaladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık olağan grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 6 partinin Ahlatlıbel'de yaptığı toplantıyı hedef alarak yuvarlak masanın bilinçli bir tercih olduğunu savundu.

BÖLÜCÜLÜK İTTİFAKIDIR

6 muhalefet partisi liderinin Ankara'da gerçekleşen ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için nihai kararlar aldığı toplantıya sert çıkan Bahçeli, "Zillet İttifakı" olarak nitelendirdiği 6 lidere eline aldığı karikatür üzerinden topa tuttu. Bahçeli, "Yatıyor güçlendirilmiş parlamenter sistem diyorlar, kalıyor diyorlar. Hedefleri, politikaları yok, cumhurbaşkanı adayları yok. Zorlaya zorlaya 12 Şubat akşamında 6+1 formatında buluştular. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçme amacından başka hedefi olmayanların bir dağılma içinde oldukları belli olmuştur. Zillet ittifakı havlu atmıştır. 5,5 saatlik görüşmenin ardından yapılan açıklamada yeni hiçbir şey yoktur. Zillet İttifakı bölücülük ittifakıdır, PKK ittifakıdır, FETÖ ittifakıdır. Türkiye düşmanlarının ve HDP'nin gözetimi ve denetimi altındadır. 28 Şubat'a gün verilmesi tesadüf değildir" dedi.

Faturalardaki yüksek tutarlara da değinen Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;"Son günlerde elektrik faturalarındaki yüksek tutarlar vatandaşlarımızı rahatsız etmiş, sanayi tesislerimiz de bu rahatsızlığa ortak olmuştur. Elektriği satan dağıtım şirketleri olmayıp görevli tedarik şirketleridir. Görevli tedarik şirketlerinin tarifeleri ise EPDK tarafından belirlenmektedir. Bu kurum düzenlemeyi yeni baştan ele almalıdır."

KILIÇDAROĞLU'NA FATURA TEPKİSİ

CHP Genel Başkanı'nın fatura ödemeyeceğim sözü ise bir isyan teşebbüsünün mahsulüdür. Ödemezse sonucu bellidir, elektriği derhal kesilmelidir. Kılıçdaroğlu'nun 'fatura ödemem' çıkışı bir provokasyondur. Elektriğe gelince fatura ödemekten köşe bucak kaçanların, İstanbul'da su faturalarının zamanında ödenmesini istemesi çelişkidir.Yeni adımlar atacağından bahsetmişsin, layık olduğun cevabı hemen alırsın. CHP Genel Başkanı, Kandil'e uzak ve mesafeli hiç değildir. CHP'nin trafosu, ana şebekesi Kandil'dir. Türk milleti teröristlerin Kandil'ine Türk bayrağını dikecek, Kılıçdaroğlu'nun Kandil'ini de başına geçirecek."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor