Yozgatspor zirveye yürüyor

Okuduğunuz haber
SAHTE EVRAK OPERASYONU!

Bahçeli İttifakı bombaladı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Sahte evrak operasyonu!

Sahte evrak operasyonu!

Yozgat Merkezli 13 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “SİLGEÇ” isimli “Görevi Kötüye Kullanma ve Rüşvet” operasyonunda; aralarında Kamu Görevlilerinin de bulunduğu toplam 101 şahsın yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 61 şahıs yakalanırken, 40 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

GÜNCEL      13 Subat 2022 - 20:15     0

Sahte evrak operasyonu!

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 13 ilde yaptığı operasyonda evrakta sahtecilik yaptığı belirlenen aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 101 kişiyi yakalamak için operasyon düzenledi. Operasyonda 61 şahıs yakalanırken, 41 şahsın yakalanması için çalışmalara devam ediliyor.

İl Emniyet Müdürlüğü’nce konuya ilişkin yapılan basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

“Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; “Alkollü araç kullanmaktan sürücü belgelerine el konulan şahısların, Trafik Tescil işlemlerinde usulsüzlük yapılarak sürücü belgelerinin zamanından önce geri verildiği, • Sürücü belgesi iptal edilen şahısların, sürücü belgelerini geri almadan önce İl Sağlık Müdürlüklerinden alınması gereken SÜDGE (Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi) Raporlarının yerine, Trafik Tescil işlemlerinde asılsız raporlar girilerek sürücü belgelerinin USULSÜZ şekilde iade edildiği, Hususlarının tespit edilmesi üzerine; Yozgat Merkezli Adana, Ankara, Bartın, Çorum, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Tekirdağ ve Trabzon İllerinin de aralarında bulunduğu 13 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “SİLGEÇ” isimli “Görevi Kötüye Kullanma ve Rüşvet” operasyonunda; aralarında Kamu Görevlilerinin de bulunduğu toplam 101 şahsın yakalanmasına yönelik operasyon düzenlenmiş, 61 şahıs yakalanmış, 40 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor