İlk haftalar önemli

Okuduğunuz haber
ALTYAPILAR GELECEĞİMİZ

Medikalciler iflasın eşiğinde

Anasayfa   /    Spor    /    Altyapılar geleceğimiz

Altyapılar geleceğimiz

ASKF Başkanı Hakan Bektaş, altyapı spor okullarını ziyaret ederek antrenörleri ile görüştü, çocuklara çikolata ve maske dağıttıktan sonra altyapının Yozgat sporu için önemine değindi.

SPOR      14 Eylül 2020 - 19:15     0

Altyapılar geleceğimiz

ASKF Başkanı Hakan Bektaş, altyapı spor okullarını ziyaret ederek antrenörleri ile görüştü, çocuklara çikolata ve maske dağıttıktan sonra altyapının Yozgat sporunun önemine değindi. 

Pandemi kurallarına uyarak spor yapılmasını vurgulayan Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasoyun Başkanı Hakan Bektaş, “Bu zorlu süreçte  pandemi kurallarına uyarak  spor yapın, sağlıklı kalın” dedi.

Bektaş ayrıca, İlhan Özbay Spor Kulübü, Teknik heyetinde yer alan İlhan Özbay, Avni Yılmaz, Serhat Akdeniz, Yavuz Selim Ekinci ile Yozgatspor Futbol Okulu Teknik Heyetinde yer alan İlhami Ünal, İsmail Ekici, Şükrü Köksal, Nadir Gencel, Süleyman Kozan ve Mehmet Avşar’a sosyal sorumluluk projelerinin en önemlilerinden biri olan sporu, futbolu çocuklara ve gençlere sevdirdikleri için teşekkür etti.

Öte yandan Koronavirüs salgınının seyrine göre Yozgat ve tüm ilçelerinde yer alan futbol okulları arasında turnuva düzenlenmesi için karar alındı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor