Okuduğunuz haber
İLK HAFTALAR ÖNEMLİ

Altyapılar geleceğimiz

Anasayfa   /    Spor    /    İlk haftalar önemli

İlk haftalar önemli

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, ilk haftalarda alınacak seri galibiyetlerin önemine dikkat çekti.

SPOR      10 Eylül 2020 - 16:10     0

İlk haftalar önemli

 

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, kamplarda futbolculardan da çok yoruluyor. Hem takımın yapacağı idman programını, hem de ligde özellikle ilk haftalarda oynanacak maçları düşünen Tinel, ilk 5 haftada oynanacak olan 5 maçta hedefi 13 puan olarak belirledi.

Lig hazırlıklarını aralıksız sürdüren Yozgatspor’da lig öncesinde teknik heyet ince hesaplar yapmaya başladı.

PLAN YAPIYOR

Kamp başlangıcından itibaren yaptırdığı yüksek tempolu idmanlarla takım içindeki rekabeti güçlendiren ve oyuncuların istenen seviyeye gelmesini sağlamaya özen gösteren Tinel, ligin ilk 5 haftası içinde planlarını yapmaya başladı. Lige iyi başlamanın takımın motivasyonunu olumlu yönde etkileyeceğini bilen bunu da oyuncularına sık sık anlatan Teknik Direktör Tinel, rakip takımları da mercek altına aldı.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Ligde istenen yere gelmek adına ligin ilk haftalarında alınacak puanların hayati değer taşıdığını vurgulayan Tinel, ilk haftalarda oynayacakları tüm maçları kazanabileceklerini söyledi. Bunu başarmaları halinde hem oyuncuların kendilerine güvenlerinin artacağını, hem de moral ve motivasyon açısından da çok önemli bir eşiği aşacaklarını belirten Tinel, şöyle konuştu: “Bu maçlarda istediğimiz puanları toplamak iddiamızı ortaya koymak açısından çok önemlidir ki bu da rakiplerimizi de ister istemez sıkıntıya sevk edecek. Biliyorsunuz ilk haftalar hep zordur ve takımlar lige henüz alışamadığı için önemli puanlar kaybeder. Biz erken form tutmadan, ayağımızı yere sağlam basarak ama tüm maçlara aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çıkarak ilk haftaları kayıpsız geçersek hedefimize ulaşma yolunda çok önemli adımlar atmış oluruz. Biliyorsunuz ligin boyu kısa ve yaşanacak puan kayıplarının bazen telafisi olmuyor” dedi.

İYİ YOLDAYIZ

Takımın yaşanılan talihsizliğe rağmen çok iyi bir konuma geldiğini ve kampın bitimine kadar da eksikliğin kalmayacağına olan inancını dile getiren Tinel, “Lige her konumdan hazır bir takım olarak girmek adına çok çalışıyoruz. Şu ana kadar gelinen nokta hayli memnuniyet verici” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor