Cumhuriyet büyük kazanım

Okuduğunuz haber
ALAKOÇ ADAYLIĞINI DUYURDU

Atatürk kalbimizde

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Alakoç adaylığını duyurdu

Alakoç adaylığını duyurdu

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın 12 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimleri öncesinde mevut Başkan Sinan Çelik’in ardından daha önce bir süre makama vekalet eden Taylan Alakoç da adaylığını resmen açıkladı.

EKONOMİ      30 Ekim 2022 - 17:58     0

Alakoç adaylığını duyurdu

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın 12 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimleri öncesinde mevut Başkan Sinan Çelik’in ardından  daha önce bir süre makama vekalet eden Taylan Alakoç da adaylığını resmen açıkladı. Grand Ser Otelde TSO Komite adayları ile bir araya gelen, projeleri ve hedeflerini açıklayan Alakoç, “Ben değil biz olarak, makama değil  hizmete talibiz.”dedi.

Yozgat ve ülke ekonomisine değer katan yol arkadaşları ile TSO yönetimine talip olduklarını vurgulayan Alakoç, “Sektöründe kendini kanıtlamış, ülkemizin ve ilimizin ekonomisine değer katan kıymetli yol arkadaşlarımızla Yozgat Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetimine talip olduk.”diye konuştu.

BİZ YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR

ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMİYORUZ

TSO’nun Yozgat il geneli için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve asli görevinin il ve ülke ekonomisine gerçek anlamda hizmet vermesi gerektiğinin altını çizen Alakoç, “Biz bu görev ve sorumluluklarının bilincindeyiz. Biz yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik.”dedi. Alakoç, şöyle devam etti: “Dünden bu güne kadar Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’ın yönetim organlarında görev yapmış biri olarak; Yozgat TSO ilimiz geneli için çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Asli görevi ilimiz ve ülke ekonomisine dolayısıyla üyelerine gerçek anlamda hizmet vermesi gereken bir kuruluştur. İl Odası olması sebebi ile yalnızca üyelerine değil, il genelindeki tüm esnaf, tüccar, sanayici ve ticaret erbaplarına hizmet vermelidir. Biz bu görev ve sorumluluklarının bilincindeyiz. Biz yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik.”

 “Odamızın reel sektör ve kamuoyu üzerinde kaybettiği etkisini ve gücünü yeniden kazanmak için; üreten, üretene destek olan, gelişen bir Yozgat ekonomisi için çalışacağız.”diyen Alakoç, “Bir Odanın üyelerine, iline ve ülkesine hizmet etmek için en önemli unsur, görev bilinci ve üzerine aldığı sorumluluktur. Odamız üyelerine hizmet noktasında; ihtiyaç analizleri ve üye talepleri doğrultusunda faaliyetler planladık. Üyemiz talepleri doğrultusunda, Yurt içi ve yurt dışı fuarlar, Sektörler bazında üniversitemizin de  işbirliği ve katkıları  ile sürekli ortak akıl toplantıları, ilimizin genel sorunları ve çözüm önerileri,  ilimizde bulunan kanaat önderleri  ile koordineli, planlı ve düzeli toplantılar organize edilecektir. Odamızın meslek komiteleri etkin olarak aktif hale getirilecek kendi meslek grupları hakkındaki görüş ve önerileri mutlaka değerlendirilecektir. İlçe oda ve borsalarımızla bugüne kadar yapılamayan birlikte çalışma ve paylaşma ortamını mutlaka hayata geçireceğiz. Finansal kaynaklara kolay erişim, devlet destek ve teşvikleri konusunda daha etkili bilgilendirme, E-Ticaret ve özellikle dış ticaret ile ilgili destekler, sürekli eğitim merkezi açarak üyelerimizin ve çalışanlarımızın gelişimine teknik anlamda katkı sağlamak, Odamızın kurumsal bir yapıya kavuşturmakta öncelikli hedefimiz. Odamızın da mevcut binası üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamamaktadır. Şehir merkezinde içerisinde sosyal tesis ve lokalinin de içerisinde yer aldığı üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak alternatif projelerimizi de dönemimiz içerisinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz.”şeklinde konuştu.

Yozgat OSB’de faaliyetini sürdüren ve ülke genelinde marka olmuş Garanti Grup başta olmak üzere, gıdadan, inşaata pek çok alanda sektöründe lider firma sahipleri ile birlikte şehrin gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını vurgulayan Alakoç, “Biz bu yolda elbette yalnız yürümeyeceğiz. Kendi alanlarında hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımızla birlikte kolektif bir çalışma sergileyeceğiz. ”diye konuştu.

Alakoç, 12 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine mavi liste ile gireceklerini belirterek, komite adaylarını şöyle sıraladı: “Taylan Alakoç, Saffet Selçuk, Hüseyin Yazan, Ekrem Hakan Alımlı, Şakir Ekinci, Suat Tinel, Selçuk Kılıçarslan, Bahattin Alıcı, Gökhan Kılıç, Bekir Tufan, Yusuf  Güçlü, Osman Kaplan, Akın Sufracı, Lütfü Şener, Ersin Ünlü, Deniz Uzunyol, Murat Irgatoğlu, Kadir Şahin, Bilal Er, Hatice Sarı Öçal, Murat Yıldırım, Davuthan Ekici, Kamuran Erdem, Erhan Uyar, İdris Yaman, Hakan Özdemir, Oğuz Zararsız, Fahrettin Cansever, Ömer Fatih Sufracı, Abbas Zor bilmez.”

TSO Başkan Adayı Taylan Alakoç, “Üreten, üretene destek olan, gelişen bir Yozgat ekonomisi için 12 Kasım günü Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizi sandığa bekliyorum.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor