Yozgatspor kuvvet topluyor

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'UN SPONSORU FİLE İNŞAAT

Ak Parti'de kongreler Ekim'de

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'un sponsoru File İnşaat

Yozgatspor'un sponsoru File İnşaat

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan'ın iş adamlarına yönelik yaptığı çağrıya File İnşaat Sahibi Nihat Kayhan sessiz kalmadı ve takıma sponsor oldu.

SPOR      26 Agustos 2020 - 18:09     0

Yozgatspor'un sponsoru File İnşaat

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Dr. Kazım Arslan uzun yıllar sonra Kırmızı Siyahlı ekibe sponpor olan ismin File İnşaat sahibi Nihat Kayhan olduğunu açıkladı.
File İnşaat logosu 2020-2021 futbol sezonunda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’nın göğüs reklamı olarak formadaki yerini alacak.
File İnşaat sahibi Nihat Kayhan, kırmızı siyahlı ekibe katkı sağlamaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, “Yozgatspor’a destek olmak Yozgatlıyım diyen herkesin yapması gereken bir görev. Bizde File İnşaat olarak takımımıza destek vermek adına böyle bir şey yapmak istedik. Yozgatspor’umuza destek olma gururunu yaşıyoruz. İnşallah takımımızda başarılı sonuçlar alarak bizleri gururlandıracaktır” ifadelerini kullandı. 
Sponsorluk anlaşması sonrası açıklama yapan Yozgatspor 1959 FK Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan’da verdikleri destekten dolayı Nihat Kayhan’a teşekkür ederek,” Futbol takımları tribünlerde ki desteğin yanı sıra maddi desteğe de ihtiyaç duyuyor. Şehrimizde bir çok iş adamımız olmasına rağmen yıllardır takımımıza sponsor boyutunda destek veren olmamıştı. File İnşaat yeni sezonda takımımıza destek olmak adına elini taşın altına koydu. Kendilerine bu destekleri için teşekkür ediyoruz. Yozgatspor, ona destek veren tribünleri dolduran taraftarları ve destek vererek kendine güç katan iş adamlarımızla daha da iyi yerlere gelecek inşallah. İlimizde daha büyük birçok firma olmasına rağmen bu zamana kadar beklediğimiz desteği alamamıştık. Umarım bu sponsorluk diğer firmalarımıza da örnek olur ve şehrimizin takımına herkes sahip çıkar” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor