Bozokspor umut verdi

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR SAHNE ALIYOR

İlim Yayma Nurdoğan'la devam

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor sahne alıyor

Yozgatspor sahne alıyor

Yozgatspor 1959 FK Kırıkkale Metal takımıyla bugün saat 15.00'te ilk hazırlık maçını oynayacak.

SPOR      15 Ocak 2023 - 13:42     0

Yozgatspor sahne alıyor

İkinci yarı için Yozgat’ta güç depolayan Yozgatspor, oynayacağı hazırlık maçlarında ligin havasını soluyacak. İlk devreyi hiç istenilmeyen bir yerde kapatan ancak ikinci yarıda çıkış yapmayı planlayan Yozgatspor, ilk hazırlık maçını bugün Kırıkkale Metal takımı ile yapacak. Bugün saat 15.00’de Şehir Stadyumu yan sahada oynanacak maçı taraftarların da yakından takip etmesi bekleniyor.

Yeni katılan oyuncular, gençlerin de forma şansı bulacağı hazırlık maçlarını büyük bir titizlikle takip edecek olan Teknik Direktör Feridun Dündar, eksiklikleri tesbit ederek, kalan sürede bunların üzerine gidecek. Dündar, ayrıca oyuncuların son durumunu görerek, transfer konusunda ikinci bir rapor sunacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor