Bozok OSB'ye ödenek

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA KORONA KARANTİNASI!

Belediye alarma geçti!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da korona karantinası!

Yozgatspor'da korona karantinası!

Bolu kampını yarıda keserek Yozgat'a dönen Kırmızı Siyahlı takım idmanlarına başladı ancak bir masör, bir antrenör ve 4 oyuncunun korona testi pozitif çıktığı için tesislerde karantinaya alındılar.

SPOR      09 Eylül 2020 - 17:14     0

Yozgatspor'da korona karantinası!

Bolu kampında Covid-19 tedbirlerine takılan TFF 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı idmanla tekrar start verdi.
Kırmızı siyahlı ekip geçtiğimiz hafta sonu yeni sezon hazırlıkları için Bolu’ya girmiş ancak bazı oyuncularda görünen gribal enfeksiyon sonrasında kamp sonlandırılarak Yozgat’a dönmüşlerdi.
Yozgat Şehir Hastanesinde yapılan tetkikler sonrasında kırmızı siyahlı ekibin masörü, dört oyuncusu ve teknik heyetten bir antrenörün test sonuçlarının pozitif olduğu öğrenilirken testi pozitif çıkan oyuncu, personel ve antrenörün ise tesislerde karantinaya alınarak tedavilerine başlandı.
Covid-19 test sonuçlarının öğrenilmesinin ardından yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam eden kırmızı siyahlılar ilk antrenmanını dün akşam yaptı. Yaşanılan süreç hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan, “Sezon hazırlıklarına başladığımız andan itibaren tesislerimizde korona virüs tedbirlerinin tamamı alındı. Bu süreçte antrenmanlarda kullanılan tüm malzemeler antrenman sonrasında dezenfekte edilirken tesislerimiz ise belirli aralıklarla dezenfekte edildi. Bolu kampına hareket ederken tesiste bulunan hiç kimsede en ufak bir rahatsızlık belirtisi yoktu. Ancak Bolu’da konaklayacağımız otele kafilemiz giriş yaptıktan sonra bazı oyuncularımızın rahatsızlık yaşadığı bilgisi bana geldi ve sabah bizde yönetici arkadaşlarımızla birlikte Bolu’ya gittik. Rahatsızlığı olan oyuncularımıza karantina uygulaması başlattık ve Pazar günü itibarıyla kamp programımızı iptal ederek Yozgat’a döndük. Yozgat Şehir Hastanesinde alınan Covid-19 testi sonrasında dün aldığımız neticede ise masörümüz, bir antrenörümüz ve dört oyuncumuzun test sonuçları pozitif çıktı. Zaten biz  rahatsızlığı olan bu arkadaşlarımızı karantinaya almıştık. Bu sayede diğer oyuncularımıza ve personelimize hastalığın geçme riskini ortadan kaldırmış olduk. Test sonucu pozitif olan arkadaşlarımız ise sporcu olmaları hasebi ile gayet iyi durumdalar. Bugün tüm takım olarak tekrar test vereceğiz ve inşallah bu arkadaşlarımızın sonuçları da negatif olacak. Test sonuçlarının belli olması sonrasında ise dün itibariyle yeni sezon hazırlıklarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor