Nurdoğan'dan miting gibi başvuru

Okuduğunuz haber
YOZGAT'A KADIN ELİ DEĞSİN

Türkmen: "Davanın neferiyiz"

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'a kadın eli değsin

Yozgat'a kadın eli değsin

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde yine en fazla aday adayı yoğunluğunun yaşandığı Ak Parti’de kadın adaylardan Nuriye Özel başvurusunu yaptı.

SİYASET      16 Mart 2023 - 19:24     0

Yozgat'a kadın eli değsin

Yozgat’a kadın eli değsin

Yozgat’ın en köklü ailelerinden olan ve Milli Görüş fikrinin en önemli savunucuları olarak bilinen Özeller ailesinin varisi olarak gösterilen Nuriye Özel, ikinci kez milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. Listede bir kadın adayın olmasının toplumsal hayata da çok önemli katkıları olacağına dikkat çeken Özel, “Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan talebim Yozgat a bir kadın eli değil İki kadın eli değmeli diyerek Kadın Milletvekili aday sayımızın artırılmasını talep etmekteyim “ dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde yine en fazla aday adayı başvurusunun yapıldığı Ak Parti’de kadın adaylardan Nuriye Özel başvurusunu yaptı.

ÜLKE OLARAK ÇOK

BÜYÜK ACILAR YAŞADIK

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulunan Özel, konuşmasında Kahramanmaraş Merkezli depreme dikkat çekti. Kendilerine bu başvuru sırasında destek olanlara teşekkür eden Nuriye Özel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

14 mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Genel Seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi mensubu

Ülkemiz 6 Şubat 2023 de ard arda yaşanan depremler sebebiyle asrın en büyük felaketini  yaşamış ve tarihe geçmiştir.14 milyon insanımız  bundan etkilenmiş ve 11 ilimizde 48 bin 448 kişi vefat etmiş maddi ve manevi büyük yaralar açılmıştır.

Devlet ve millet  hep birlikte  depremin yaralarını sarmak toplumsal ve sosyal hasarı onarmak için tek yürek ve tek bilek olmuş dayanışma ve yardımlaşma örneğiyle ahlaki,vicdani,insani kenetlenmeyi göstermiştir. Devletimiz ve milletimiz hep birlikte, beraberlik içinde bu yaraları saracağız ve yaşanan bu zor günleri de geride bırakacağız inşaallah.

Depremde vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır metanet ve baş sağlığı diliyorum. Ayrıca Urfa Adıyaman ve Malatya'da dün yaşanan sel felaketi sebebiyle hayatını kaybeden kardeşlerimize de Allah'tan rahmet,yakınlarına da  sabırlar ve baş sağlığı diliyorum..

Milletimizin başı sağ olsun.

Ülkemiz üzerindeki bu kara bulutların bir an önce dağılmasını ve milletimizi derinden üzen bu elim günlerin bir daha yaşanmamasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

PARTİNİN YILMAZ BİR NEFERİYİM

Ailesi, kendisi ve Özel ailesi hakkında bilgiler veren, Partilerine verdikleri hizmetleri sıralayan Özel, hiçbir zaman beklenti içerisinde olmadıklarını söyledi. Siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu ve bu nedenle de ülkesine, milletine ve Yozgat’a hizmet etmek için bu yolda yürümeye devam edeceğini belirten Özel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Sayın Genel Başkanımızın ifadesi ile Durmak Yok Yola Devam ve Bekir Bozdağ'ın Siyaset Uzun Soluklu Bir iştir” düsturu İle Yeni TÜRKİYE YÜZYILINDA bu Kutlu Yolda Yürümeye Devam Edeceğim.

Yozgatta Siyasi Çalışmalarıma Başladığımda Yozgat Bir Kadın Eli Değmeli Sloganıyla Mücadele Vererek Erkek Ve kadın Bireyler Olarak Yaşadığımız Toplumda Bir Kadın Temsilciye İhtiyaç Olduğunun Talebini Üst Mercilere İleterek Geçen Dönem Genel Seçimlerde listemize Bir Kadın Vekil Adayın Girmesi Mesrur Ve Mutlu Etti

Yine Yeni Türkiye Yüzyılında Yozgat Ak PARTİ Bir Kadın Milletvekili Aday Adayı olarak Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan talebim Yozgat a bir kadın eli değil İki kadın eli değmeli diyerek Kadın Millet vekili aday sayımızın artırılmasını talep etmekteyim .

Biliyoruz ki Kadın toplumun en Etkili yönlendirici birleştirici ve koruyucu unsurudur sürdürülebilir adil ve kalkınmış toplumu inşa etmenin tek yolu politik sosyal ekonomik kültürel ve çevresel güvenliği başarmanın ön koşuludur demokratik bir toplum için Kadının güçlendirilmesi etkinlik alanın genişletilmesi eğitim,  istihdam sağlık, siyaset gibi alanlarda eşit fırsat olanaklarından faydalanması büyük önem taşımaktadır.

Türkiye ekonomisi siyaseti sosyal hayatı ve demokrasisi ile gelişirken bu süreçte en fazla katkıyı veren kadınlarımız olmuştur.  Ayrıca Yozgat’ımızda bir kadın  Milletvekili seçilirsem Siyasi büyüklerimizin iktisadi büyüme ve kalkınma planları dahilinde üretim sağlık, kültür, turizm eğitim faaliyetlerinin artırılmasına katkı sağlayarak yeni projelerle şehrimize hizmet etmek istiyorum .

kadına verdiği değerle Her daim Bizimle beraber olan YOLUMUZU AÇAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN BEYEFENDİYE şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor