Göktaşı düştü mü?

Okuduğunuz haber
YOZGAT'TA KISITLAMA SÜRECEK Mİ?

Darbe milleti hiçe saymaktır!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat'ta kısıtlama sürecek mi?

Yozgat'ta kısıtlama sürecek mi?

Koronavirüs tedbirleri hakkında net açıklamaların yapılacağı Kabine Toplantısı öncesinde Yozgat’ın durumu kesin olmamakla birlikte ortaya çıktı. Geçen hafta verilerine göre yüz binde 36-100 arası vaka görülen iller arasında bulunan ve turuncu listede yer alan Yozgat’ta kısıtlamaların sürmesi bekleniyor.

GÜNCEL      28 Subat 2021 - 15:43     0

Yozgat'ta kısıtlama sürecek mi?

Koronavirüs tedbirleri hakkında net açıklamaların yapılacağı Kabine Toplantısı öncesinde Yozgat’ın durumu kesin olmamakla birlikte ortaya çıktı. Yüz binde 36-100 arası vaka görülen iller arasında bulunan ve turuncu listede yer alan Yozgat’ta kısıtlamaların sürüp sürmeyeceği merak konusu oldu. 

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi gündeme gelmesine rağmen geçen hafta yayınlanan listeye göre halen riskli iller arasında bulunduğu için yarın yapılacak olan Kabine toplantısında Yozgat için beklenilen kararın çıkması muhtemel gözükmüyor.

YOZGAT YÜKSEK

 RİSKLİ İLLER ARASINDA

Pazartesi gününden itibaren kademeli normalleşmeye geçecek olan Türkiye’de iller kırmızı, turuncu, sarı ve mavi liste olmak üzere dört gruba ayrıldı. Adana, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Edirne, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Zonguldak, Kırıkkale, Ardahan, Yalova, Kilis ve Düzce ile birlikte Yüz binde 36-100 arası vaka görülen yüksek riskli iller arasında bulunan Yozgat’ta kısıtlamaların sürmesi bekleniyor.

KABİNE YARIN TOPLANACAK

81 ili tamamında uygulanan hafta içi belirli saatlerde hafta sonu tam olan sokak kısıtlamasının yanı sıra 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için uygulanan kısıtlamalar, restoran ve kafelerin çalışma durumları ile yüz yüze eğitim gibi birçok konunun görüşüleceği Kabine toplantısı için geri sayım başladı.

1 Mart'ta başlayacak normalleşmenin hangi illerde olacağı milyonlar tarafından merak konusu oldu. Buna göre kırmızı ve turuncuda yer alan illerde kısıtlamaya devam edilecek. Sarı listedeki illere kısmi kısıtlama olurken, mavi listedeki illerde ise normalleşme adımları atılacak. Normalleşmeyle ilgili son kararlar pazartesi günü gerçekleşecek olan Kabine Toplantısında netleşecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor