PLAY-OUT MAÇI BUGÜN

Okuduğunuz haber
YOZGAT NEFES ALACAK

Bozokspor BAL Ligi'nde

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat nefes alacak

Yozgat nefes alacak

Yıkımını Yozgat Belediyesi ekiplerinin yaptığı, Millet Bahçesi Projesi bitki ve peyzajı ile Yozgat'a yeni bir soluk getirecek.

GÜNCEL      14 Nisan 2022 - 17:11     0

Yozgat nefes alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Menekşe Evler bölgesinde yapılacak olan Yozgat Millet Bahçesi yıkımlarına hız verildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın bu yıl içerisinde bitirilmesi talimatını verdiği Millet Bahçesi, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal alan olacak.

Yozgat'a yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat’ın nefes alacağını söyledi.

MİLLETİN BAHÇESİ OLACAKi

Bitki ve peyzajı ile Yozgat'a yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal alanı olacak.

VATANDAŞLAR HUZUR BULACAK

Çocuk oyun alanlarının ve tematik bitki bahçelerinin olacağı millet bahçesinde 1269 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak. Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların yer alacağı millet bahçesinde yöreye özgü ürünlerin yer aldığı pazar yeri, çiçekli bitkiler ile vatandaşlar huzur içinde vakit geçirecek.

YENİ BİR YAŞAM ALANI OLACAK

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Celal Köse, “Şehrimize değer katacak, yeni yaşam ve çekim merkezi olacak Millet Bahçesi Projemiz kapsamında devam eden yıkım çalışmalarımızı yerinde inceledik. Projemizin tamamlanması sonrası hemşerilerimiz için bir sosyal yaşam alanı daha oluşturmuş olacağız. Rabbim bizlere her zaman şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı hizmetler sunmayı nasip etsin.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor