Minikler Futbol Şenliği başlıyor

Okuduğunuz haber
YOZGAT İÇİN AŞKLA!

Belediye üretimin yanında

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat için aşkla!

Yozgat için aşkla!

Belediye Başkanı Celal Köse, seçim dönemindeki ‘Yozgat için aşkla çalışma’ sloganlarını yerine getirmek için hiçbir bahanenin ardına sığınmadıklarını söyledi.

SİYASET      18 Agustos 2021 - 17:41     0

Yozgat için aşkla!

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, seçimlerde Yozgat halkına verdikleri sözleri yerine getirmek için dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi. Yozgat’ın her konuda yaşanır bir kent olması için vizyonlu projelere imza attıklarını, koronavirüs gibi tüm dünyayı etkisine alan salgın döneminde bile çalışmalara ara vermediklerini belirten Başkan Köse, “Yozgat insanının her anlamda beklentilerine karşılık vermek için imkanlar dahilinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmak, şehre su vermek olmadığını bu şehirde yaşayan herkes görecek” dedi.

Belediye Başkanı Celal Köse, seçim dönemindeki ‘Yozgat için aşkla çalışma’ sloganlarını yerine getirmek için hiçbir bahanenin ardına sığınmadıklarını söyledi.

HALKLA HEP BARIŞIK

Göreve geldiği günden itibaren halkla barışık, halkın beklentilerini dikkate alan ve katılımcı bir Belediyecilik anlayışı üzerinde duran, halkın sıkıntılarına her zaman kulak veren, esnaf ziyaretlerini sık sık yaparak özellikle koronavirüs döneminde yaşadıkları sıkıntıları dinleyen, bunlara çözüm üretmek için Belediye imkanlarını seferber eden, kiralar konusunda yardımcı olunması konusunu özellikle gündeme getiren Başkan Köse, bu görüntüsüyle gönülleri kazanmayı çoktan başardı.

BAHANE YOK HİZMET VAR

Yozgat’a hizmet etme yolunda hiçbir bahanenin arkasına, hem ülkede hem de dünyada yaşanılan onca olumsuzluğa rağmen sığınmayan, Belediyenin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak Yozgat’ın sorunlarını öncelik sırasına göre çözmek için ekibiyle çok yoğun bir mesai tüketen, her zaman sahaya inen, devam eden projeleri yakından takip ederek, zamanında bitirilmesi noktasında talimatlar veren Başkan Köse, makamında oturmayı bile unuttu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı, Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u sık sık ziyaret eden ve bu süreçte Çapanoğlu Büyük Camii projesi, Millet Bahçesi, Menekşe Evleri’nin yerine yapılacak olan kentsel dönüşüm, Gençlik Merkezi, parkların dönüşümü başta olmak üzere birçok projenin de zeminini hazırlayan, mali sıkıntıları çözen Başkan Köse, yol konusuna da büyük önem verdi. Asfalt atılmayan hiçbir cadde, sokak bırakılmaması için kolları sıvayan Belediye, sportif, sosyal, kültürel etkinlikleri de ihmal etmedi.

Yozgat’ın her konuda yaşanır bir kent olması için vizyonlu projelere imza attıklarını, koronavirüs gibi tüm dünyayı etkisine alan salgın döneminde bile çalışmalara ara vermediklerini belirten Başkan Köse, “Yozgat insanının her anlamda beklentilerine karşılık vermek için imkanlar dahilinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmak, şehre su vermek olmadığını bu şehirde yaşayan herkes görecek” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor