Sorgun'da işçi eylemi!

Okuduğunuz haber
YILMAZ'A ZORLU GÖREV!

Yaşam mücadelesine destek

Anasayfa   /    Güncel    /    Yılmaz'a zorlu görev!

Yılmaz'a zorlu görev!

DUYKON (Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu) Dönem Genel Başkanlığı Ankara Yozgat Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’tan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz’a devredildi.

GÜNCEL      06 Ocak 2020 - 17:19     0

Yılmaz'a zorlu görev!

DUYKON (Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu) Dönem Genel Başkanlığı Ankara Yozgat Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’tan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz’a devredildi.

Törene Eski Bakan Lütfullah Kayalar, MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Korgeneral Mehmet Şanver Paşa, Yozgat Eski Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Av. Satılmış Şahin, Ankara Federasyon Başkanı Ahmet Koç ve Yönetim, Yobidav Vakıf Başkanı Durak Turan Düz, DUYKON Ankara Temsilcisi İbrahim Çetin, Kayseri Federasyon Başkanı Mustafa Özcan, Başkan Vekili ve Kanal38 Başkanı Deniz Çağan, Bursa Federasyon Başkanı Serhat Baran ve Yönetim, Trakya Federasyon Başkanı ve Üye Dernek Başkanları, Bolu Dernek Başkanı Mustafa Demirel, Kocaeli Federasyon Başkanı Erol Akalın ve Dernek Başkanları, İş Adamları Akademisyenler, Bürokratlar, Balıkesir, Tekirdağ, Kocaeli, Almanya ve Avrupa’dan Temsilciler, Öğrenci Dernek Yöneticileri, İYF Dernek Başkanları ve hemşerilerin yoğun bir katılımıyla gerçekleştirildi.

Yaptığı konuşmada DUYKON Genel Başkanı seçilen Ahmet Yılmaz,"Kurulduğumuz günden bu güne, aralık vermeksizin memleketimize ve hemşerilerimize hizmet etme yolunda emin adımlarla ilerleme gayretindeyiz. Bu adıma bir büyük adım daha ekleyerek siz değerli hemşerilerimiz ile birlikte, geçtiğimiz yıl Dünya Yozgatlılar Konfederasyonumuzu kurduk. Bilindiği üzere kuruluş aşamasında da yaptığımız görüşmeler ile tüzüğümüze dönem başkanlığı maddesini koyduk. Kuruluş yılımızda büyüğümüz, kıymetli ağabeyimiz Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyon Başkanı sayın Ahmet Koç ilk dönem başkanlığını yürüttü. Bu dönem de Allah’ın izni ile Federasyonumuz adına şahsıma geçen Başkanlığı layığı ile yapma gayretinde olacağım. Gerek memleketimizde gerekse yaşadığımız şehirde bulunan tüm hemşerilerimize, hiçbir ayrım gözetmeksizin ulaşma ve bütünleşme çabamızı inşallah dünya üzerinde yaşayan tüm Yozgatlılara ulaşarak devam ettireceğiz. Gayemiz hemşerilerimizi bir araya getirmek ve birlikten doğacak kuvveti her alanda yaşamak ve yaşatmaktır. Değerlerimize sahip çıkarak başladığımız bu yolda çok daha büyük değerlere ve ufuklara yelken açmak yegane amacımızdır. Dönem başkanlığımız süresince gerçekleştirmeyi planladığımız bazı projelerimiz var. İlk olarak, öğrenci çalıştaylarımızla daha çok öğrenciye ulaşıp, daha çok genç nesille bir araya gelerek geleceğimizi yeşertme çabası içerisinde olup, onlara burs, staj, mezuniyet sonrası iş imkanı gibi öncelikler sağlayacağız. Kadınlarımızı artık daha aktif projelerde ve olması gerektiği yerlerde görmek istiyoruz. Bu anlamda kadın kollarımızı her zamankinden daha kalabalık ve çok daha aktif projelerle destekleyeceğiz. Olmazsa olmazımız olan ticaret konusunda ise küçük büyük demeksizin iş insanlarımızı, tabanı olan üzerinde çalışılmış projelerimiz ile tanıştıracağız. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında ikamet eden hemşerilerimizi sektörel olarak temin zincirleri ve ortak iştiraklerde buluşturmayı hedefliyoruz. Tüm bu hedeflerimizin yanı sıra bürokrasi ve siyasi kimlikleriyle öne çıkan hemşerilerimizden de önemli destekler sağlamaları noktasında gerekirse diplerinden ayrılmayacağız. Şehrimizin en büyük sorunu olan göç olayına belki uzaktan ciddi müdahalelerde bulunamasak da, göçüp gurbet elde yaşayan hemşerilerimizin kimsesi olmak için sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor