Bozkır'ın Deyişleri çıktı

Okuduğunuz haber
YERKÖY'DE VİRÜS DENETİMİ

Türkiye'de rekor promosyon

Anasayfa   /    Sağlık    /    Yerköy'de virüs denetimi

Yerköy'de virüs denetimi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 17 günlük tam kapanma nedeniyle açık olan iş yerlerini ziyaret ederek, korona virüs tedbirlerine uymaları konusunda uyardı.

SAĞLIK      05 Mayis 2021 - 16:15     0

Yerköy'de virüs denetimi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 17 günlük tam kapanma nedeniyle açık olan iş yerlerini ziyaret ederek, korona virüs tedbirlerine uymaları konusunda uyardı.
Gerçekleşen ziyaretlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla hassasiyet gösterilmesi konusunda vatandaşları uyaran başkan Ferhat Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:
“Artan korona vakaları sonrasında Türkiye genelinde 29 Nisan’da başlatılan ve 17 Mayıs günü sona erecek bir tam kapanma sürecine girilmesiyle birlikte ilçemizde açık olan işletmeleri ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde, pandemi nedeniyle ülkemiz genelinde uygulanmakta olan tam kapanmadan muaf tutulan Bedri Aydın ve Belediye caddemizdeki işletmeleri ziyaret ederek maske, mesafe ve temizlik konularında hem uyardık hem de incelemelerde bulunduk. Esnaf ziyaretlerimiz sırasında alış veriş için evlerinden çıkan ilçe halkımıza ise sokağa çıktıklarında maske takmaları gerektiğini ve sosyal mesafeyi korumaları konularında çeşitli uyarılarda bulunduk. İnanıyoruz ki, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız, yine bir arada olacağımız o güzel günlerimize kavuşacağız.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor