Sorgun'un rakibi Solhanspor

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

Minikler Futbol Şenliği başlıyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Uyuşturucuya geçit yok!

Uyuşturucuya geçit yok!

Yozgat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3.09 gram Metamfetamin ve 1,32 gram Bonzai maddesi ele geçirdi. 

GÜNCEL      16 Agustos 2021 - 17:12     0

Uyuşturucuya geçit yok!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizi zehirlemek, onların vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetişmesini önlemek, bunun yanısıra illegal örgütlere gelir temin etmek isteyenlere Emniyet bir kez daha göz açtırmadı. Yozgat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3.09 gram Metamfetamin ve 1,32 gram Bonzai maddesi ele geçirdi. 

Son yıllarda uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan emniyet ekipleri, zehir tacirlerine yaptığı operasyonla darbe indirdi.

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satan, kullanan, sevk eden şahıs/şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, şehirlerarası otobüs koç emek uygulama noktasında durdurulmuş, otobüs içerisinde bulunan V.A isimli şahıs üzerinde yapılan aramada 3,09 gram Metamfetamin ve 1,32 gram Bonzai maddesi ele geçirilirken, gerekli tahkikata devam edildiği ifade edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor