Validen Teknopark'a ziyaret

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

Ata'yı andılar

Anasayfa   /    Güncel    /    Uyuşturucuya geçit yok!

Uyuşturucuya geçit yok!

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik operasyonlarda büyük başarı sağladı.

GÜNCEL      11 Kasim 2020 - 16:40     0

Uyuşturucuya geçit yok!

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik operasyonlarda büyük başarı sağladı. Yozgat il merkezi başta olmak üzere 13 ilçelerimizde 01.10.2020 – 05.11.2020 tarihlerinde yapılan operasyonlarda toplamda 26 olaya müdahale eden ve 60 şüpheli şahısı yakalayan ekiplerin başarılı çalışmaları yüz güldürdü. Operasyonlar sonrasında yakalanan 60 süpheli şahıstan 7 şahıs tutuklanırken, 3 şahıs adli kontrolle serbest bırakılırmış, 50 şahıs ise serbest kaldı.  

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün bu süreçte yaptığı operasyonlarda 2230,44 Gram esrar, 13 adet ekstacy, : 7,92 Gram metemfetamin, 112,67 Gram bonzai, 1,33 gram kenevir tohumu, 152 adet ise sentetik ecza ele geçirildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor