Seçmen listeleri askıda

Okuduğunuz haber
TANER HOCA RESMEN ADAY

İşadamı Osman Köksal'ı kaybettik

Anasayfa   /    Siyaset    /    Taner Hoca resmen aday

Taner Hoca resmen aday

Prof. Dr. Taner Demirer, İYİ Parti'den aday adaylığını resmen duyurdu. İlk sıraya getirilmesine kesin gözüyle bakılan Prof. Demirer, çıktığı bu yolda Partililerinden ve Yozgat halkından destek istedi.

SİYASET      20 Mart 2023 - 22:27     0

Taner Hoca resmen aday

Prof. Dr. Taner Demirer, İYİ Parti'den aday adaylığını sosyal paylaşım sitesinden resmen duyurdu. Başvuru dilekçesini Genel Merkeze yapan Taner Demirer, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Aziz hemşehrilerim, 28. dönem milletvekilliği seçimleri için İYİ PARTİ Yozgat aday adayı olarak bugün başvuruda bulundum. Şimdiye kadarki meslek hayatımda, sizlere hizmet etmeye çalıştım bundan sonra da Allah nasip ettiyse önce vilayetime sonrada tüm memleketimize bilgi ve tecrübemle hizmet etme niyetiyle yola çıkıyorum.

Niyet Hayır Akıbet Hayır Olur İnşallah... Engin gönlüyle, irfanı ile mütevazılığı ve sevgisiyle, hoşgörüsüyle vatanperverliği maruf

Yozgat'ımız fazlasıyla hizmeti haketmektedir. Buna vesile olmak, bunun için çaba göstermek benim için en büyük şereftir.

Her zaman eli çantalı değil, gönlü sevdalı olarak siz hemşehrilerimin dertlerini derdim bildim ve elimden geleni yapmaya çalıştım, bundan sonra da sizler layık görür, teveccüh gösterirseniz, yine sizlerin hâdimi olmak şiarım olacaktır. Milletimiz, hizmeti en güzel şartlarda yaşamayı, huzuru, mutluluğu, en çok da umudu fazlasıyla hak etmektedir. Millete umut olma yolunda duamız, Cenabı Hakk'ın bizlere güç ve kuvvet vermesidir..

Güzellik, hayır ve İYİ'lik yolunda

Gayret bizden Tevfik Allah'tandır...

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor