Okuduğunuz haber
STADYUM İÇİN İMZA KAMPANYASI

Göktaşı düştü mü?

Anasayfa   /    Spor    /    Stadyum için imza kampanyası

Stadyum için imza kampanyası

Yozgat Şehir Stadyumu’nun aynı yerine, çok yüksek standartlara sahip olmadan yapılacak olmasına tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Projesi onaylanan, eski tribünleri yıkılan ve artık yapımı için ilgili firmanın gün saydığı projeye tepkisini gösteren ‘Yozgat Bozok Yaylası’ isimli sosyal medya grubu, stadyum yerine Millet Bahçesi yapılması için imza kampanyası düzenleme ve seslerini Devlet büyüklerine duyurmak istiyor.

SPOR      27 Subat 2021 - 22:27     1

Stadyum için imza kampanyası

Yozgat Şehir Stadyumu’nun aynı yerine, çok yüksek standartlara sahip olmadan yapılacak olmasına tepkilerin ardı ardı kesilmiyor. Projesi onaylanan, eski tribünleri yıkılan ve artık yapımı için ilgili firmanın gün saydığı projeye tepkisini gösteren ‘Yozgat Bozok Yaylası’ isimli sosyal medya grubu, stadyum yerine Millet Bahçesi yapılması için imza kampanyası düzenleme ve seslerini Devlet büyüklerine duyurma kararı aldı.

‘Yozgat Bozok Yaylası’ isimli sosyal medya grubu, Yozgat Şehir Stadyumu’nun aynı yere ve standartları düşük şekilde yapılmasına bir kez daha tepki gösterdi.

TEPKİLER DURMUK BİLMİYOR

Stadyumun yerine millet bahçesi yapılması taleplerini, grubun kurucusu Kürşat Kayapınar bir kez daha dile getirdi. İmza kampanyası düzenleyerek seslerini devlet büyüklerine duyurma kararı alan grup adına açıklama yapan Kayapınar, paylaşımında şu görüşlere yer verdi:

"Eskisi yıkılan ve yerine aynı yerde yenisi yapılacak olan Yozgat şehir stadyumu Ankara yolu veya Bozok üniversitesi taraflari yada Sorgun Yozgat arasına yapılmalıdır.

Mevcut stadyumun yerine biz Yozgatlılar olarak millet bahçesi yapılmasını böylelikle zaten dar ve sıkışmış olan şehrimizin bir nebzede olsa yeni ve yeşil bir yaşam alanina kavuşacağını ve rahatlayacagini düşünüyoruz.

Stadyumun tekrar aynı yere yapılması durumunda zaten ana yoldan geçen trafik sıkıntısı park yeri sıkıntısı daha da artacaktır böylelikle şehirde yaşam alanı ve yaşam şartları daha da zorlaşacaktır.

Zaten yukarıda belirttiğimiz yerlerden birine yapılması Bozok üniversitesi'nin olduğu taraflar ya da Ankara yoluna veya en önemlisi yozgat-sorgun arasında yapılması sehrimize daha iyi ticari alanlar ve yaşam alanlarının oluşmasına ve gelişmesine ve büyümesine neden olacağını düşünüyoruz biz yozgatlılar olarak görüşlerimizin Sayin Cumhurbaşkanımız ve spor bakanimiz ve milletvekillerimiz tarafında tarafından karşılık bulacağına inanıyoruz."

Kampanyaya katılmak isteyenlerin https://www.change.org/ adresindeki ilgili formu doldurmaları bekleniyor. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

SERKAN
Selamunaleykum Bende Sizler gibi düşünüyorum Gerçekten en mantıklı Olanı YOZGAT /SORGUN arası Çok İyi Fikir
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor