Tarihi eser operasyonu

Okuduğunuz haber
SOSYAL MESAFEYİ KORU!

Corona tehdidi yayılıyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Sosyal mesafeyi koru!

Sosyal mesafeyi koru!

PTT ve banka şubeleri önünde yaşanılan kalabalıkları önlemek ve sosyal mesafenin korunması için Emniyet ekipleri yoğun çaba sarfediyor.

GÜNCEL      02 Nisan 2020 - 14:25     0

Sosyal mesafeyi koru!

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip coronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararları uygulamak adına mesai mefhumu tanımıyor. Özellikle banka, PTT şubeleri önünde oluşan kalabalıkları önlemek için barikat kuran ve vatandaşlar arasındaki sosyal mesafenin korunması için yoğun çaba sarfeden ekipler, yolda yan yana gezen kişilere de uyarılarda bulunuyorlar. Sık sık megafonlarla yapılan çağrılarda da vatandaşlara evde kalmaları yönünde telkinlerde bulunuluyor ayrıca sosyal mesafeyi korumayanlar hakkında yasal işlem yapılacağı belirtiliyor. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor