Kritik dönemeç

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYON BAŞHEKİMLİK

Sorgun GS'ye bileniyor

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyon Başhekimlik

Şampiyon Başhekimlik

Yozgat Şehir Hastanesi tarafından çalışanlar arasındaki arkadaşlık ve dostluk bağlarının güçlendirilmesi, çalışanların motivasyonunun arttırılması, spor yaparak sağlıklı zaman geçirmeleri için düzenlenen 10 takımın katıldığı Halı Saha Turnuvası Pazar günü yapılan final maçıyla sona erdi.

SPOR      25 Kasim 2019 - 16:13     0

Şampiyon Başhekimlik

Yozgat Şehir Hastanesi tarafından çalışanlar arasındaki arkadaşlık ve dostluk bağlarının güçlendirilmesi, çalışanların motivasyonunun arttırılması, spor yaparak sağlıklı zaman geçirmeleri için düzenlenen 10 takımın katıldığı Halı Saha Turnuvası Pazar günü yapılan final maçıyla sona erdi. Oldukça çekişmeli ve güzel maçlara sahne olan turnuvada şampiyon önceki yıllarda olduğu gibi değişmedi. Son iki yıldır kupayı müzesine götüren Başhekimlik final maçında Radyoloji Takımı ile karşılaştı. Baştan sona üstün götürdüğü maçı kazanan Başhekimlik üçüncü kez mutlu sona ulaşmayı başardı. Maçın ardından yapılan kupa ve madalya törenine Rönesans Yozgat Şehir Hastanesi İşletme Müdürü Tansel Yücel, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Akkurt, Başhekim Yardımcısı Mustafa Kozan,  Destek ve Kalite Birimi Müdürü Mehmet Gözel, her iki takım oyuncuları iştirak etti. Şampiyon olan takıma ve ikinci olan takım oyuncularına kupa ve madalyaların verilmesinin ardından hatıra fotografı çekildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor