Başkan kesintileri yakın takibe aldı

Okuduğunuz haber
KRİTİK DÖNEMEÇ

Şampiyon Başhekimlik

Anasayfa   /    Spor    /    Kritik dönemeç

Kritik dönemeç

Yozgatspor önce Diyarbakırspor ardından da Muğlaspor deplasmanlarında oldukça kritik iki sınav verecek.

SPOR      22 Kasim 2019 - 18:14     0

Kritik dönemeç

Somaspor’a 4-2 yenildikten sonra girdiği kaos ortamından son üç haftada aldığı 5 puanla çıkan Yozgatspor çok önemli iki maç arefesine girdi. Sahasında Gölcükspor’u 4-2 yenerek ilk yarıda hedeflenen puanların uzağında kalsa da düşme hattından iyice uzaklaşan Kırmızı Siyahlılar Diyarbakırspor ve ardından da Muğlaspor deplasmanlarından alacağı puanlarla ‘bu takımın düşeceğini iddia’ edenlere en güzel cevabı vermenin mücadelesi içinde olacak.

Yozgatspor gözünü önce Diyarbakırspor ardından da yine deplasmanda yapacağı Muğlaspor maçlarına çevirdi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Kırmızı Siyahlılar ligde üst sıralar için mücadele eden ancak bir türlü istediği çıkışı yapamayarak 18 puanla 8’inci sırada yer alan Diyarbakırspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktı. Pazar günü saat 13.00’te deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesinde hedefini galibiyet olarak belirleyen ekibimiz bunu başaramasa bile yenilmemek için mücadele edecek. Ekibimiz eğer kazanırsa rakibinin önüne geçerek oldukça rahat bir konuma kavuşarak bir hafta sonra oynayacağı Muğlaspor maçına çıkacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor