Öğretmenler Baştacımız

Okuduğunuz haber
ÖĞRETMENLER TOPLUM MİMARI

Ak Parti Altuntaş'a emanet

Anasayfa   /    Eğitim    /    Öğretmenler Toplum Mimarı

Öğretmenler Toplum Mimarı

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlerin toplum mimarı olduğunu belirten Başkan Köse, ^çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

EĞİTİM      23 Kasim 2023 - 18:35     0

Öğretmenler Toplum Mimarı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı  Celal Köse bir mesaj yayımladı. Mesajında her şart ve koşulda mesleğini icra eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkanı Celal Köse;

 “Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ayetinin “oku” emriyle başlaması okumanın, öğrenmenin ve eğitimin önemini gayet açık şekilde anlatmaktadır. Türk toplumlarında eğitimin önemi kadar eğiten de önemli olmuş ve saygı duyulmuştur. Eğitim ve öğretim insanlık için olmazsa olmaz bir gereksinimdir. 100. Yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimizin yüzyıllar boyunca güçlü ve müreffeh bir ülke yolunda hızlı ve emin adımlarla yürümesinde en büyük umudumuz bugün okul sıralarında oturan çocuklarımız, gençlerimiz ve onları en iyi şekilde eğiten ve geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizdir. Cehalete karşı açtığımız savaşta en büyük silahımız siz kıymetli öğretmenlerimizsiniz.

Her şart ve koşulda mesleğini icra eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, istikbalimizin mimarlarıdır. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerine rehberlik ederken onlara aynı zamanda yön verir. Bilimin ışığında akılcı, sorgulayıcı yaklaşımlarla ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinde aktif rol oynayan öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ülkemizin ihtiyacı olan “fikri hür’, “vicdanı hür’, “irfanı hür” nesilleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizi geleceğe kattığı değer için yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor